Lectură de 3 minute

02 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Kaufland deschide un magazin la Turnu Măgurele, cu 100 de noi angajați

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland deschide un magazin la Turnu Măgurele, județul Teleorman, ajungând la o rețea națională de 149 de hipermarketuri. Compania a angajat 100 de persoane.

Începând de joi, 3 februarie, pe lângă produsele din oferta săptămânală, clienții sunt așteptați cu reduceri și promoții speciale la articole non-alimentare, amplasate într-un cort special amenajat în parcarea magazinului.

Program Kaufland Turnu Măgurele

Situat pe Șoseaua Alexandriei, Nr. 7A, Turnu Măgurele, noul hipermarket are următorul program: de luni până sâmbătă între 07:30-21.00, iar duminică de la 08.00 până la 20:00.

Magazinul are o suprafață totală de aproximativ 5.600 metri pătrați, dintre care 3.100 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Parcarea oferă 261 de locuri, dintre care 7 pentru persoane cu dizabilități, 8 pentru părinți și două locuri de parcare cu acces la stațiile e-charge pentru mașinile electrice. Magazinul este prevăzut și cu două rastele pentru clienții care vin cu bicicleta la cumpărături.

Hipermarketul este dotat cu 8 case de marcat standard, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, pentru o varietate mare de produse proaspete și, de asemenea, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, cofetărie, farmacie, un pet shop și un punct de accesorii GSM. În exterior, clienții au punctul Grill cu o gamă de mâncăruri, gata preparate.

Stațiile de reciclare în magazinele Kaufland

Kaufland Turnu Măgurele este al doilea hipermarket prevăzut la interior cu un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje - PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru). Clienții care reciclează vor primi o sumă de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin.

În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor primi cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare. Clienții pot aduce spre colectare sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Citeste si:
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi
Au început angajările pentru vară. Retailul rămâne fruntașul clasamentului la numărul de joburi

Colectarea măștilor de protecție

Magazinul integrează și un punct de colectare a măștilor de unică folosință, care vor fi ulterior eliminate din mediu și valorificate energetic, în cadrul unui proiect pilot de mediu, inițiat de organizația neguvernamentală „Orașul Meu, Culorile Mele”, cu sprijinul Kaufland România. Vor fi putea fi colectate patru tipuri de măști: măștile de plastic de unică folosință, măștile FFP2, măștile FFP3 și măștile chirurgicale, dacă nu provin dintr-un mediu medical. Nu vor putea fi colectate măști din material textil, confecționate acasă sau alte articole de protecție, deșeuri periculoase (ascuțite, inflamabile, reactive, corozive, toxice, infectate sau patogene), deșeuri medicale, baterii, recipiente sub presiune sau sticlă spartă.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 149 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland deschide un magazin la Turnu Măgurele, cu 100 de noi angajați