Lectură de un minut

29 Mar 2022 - Știri și Noutăți

JYSK redeschide magazinul din Militari, București după noul concept

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

JYSK continuă procesul de modernizare a tuturor magazinelor deschise înainte de 2018. Cea mai recentă investiție a retailerului scandinav de mobilier și accesorii pentru casă și grădină este în modernizarea magazinului JYSK Militari, care se mută într-un spațiu mai mare, amenajat după noul concept Store 3.0.

Magazinul JYSK Militari va fi redeschis joi, 31 martie, în Centrul Comercial Militari Shopping și este amplasat lângă Diego și Worldclass, cu acces direct din parcare.

JYSK Militari este primul magazin deschis de JYSK în București în anul 2011. Patru ani mai târziu a trecut printr-un prim proces de reamenajare.

Cu ocazia redeschiderii, compania a pregătit o săptămână de oferte speciale care vor fi valabile în perioada 31 martie – 6 aprilie 2022 doar în magazinul JYSK Militari.

În oferta de redeschidere sunt incluse peste 2000 de produse, printre care mobilier de interior și de exterior, perne și plăpumi, saltele, decorațiuni, lenjerii de pat și cearceafuri, prosoape, cuverturi, iar reducerile ajung până la 75%.

JYSK este unul dintre retailerii de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Compania scandinavă își desfășoară activitatea în peste 50 de țări, are peste 28.500 de angajați și peste 3.100 de magazine. JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus. JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 118 magazine în România. Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 39,1 miliarde DKK în anul financiar 2020-2021. Cifra de afaceri JYSK este de 32,6 miliarde DKK în anul financiar 2020-2021.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK redeschide magazinul din Militari, București după noul concept