Lectură de 2 minute

29 Jun 2021 - Știri și Noutăți

JYSK inaugurează în iulie magazinul cu numărul 101 în Pitești

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

JYSK România deschide un nou magazin în Pitești pe 1 iulie 2021, ajungând astfel la o rețea de 101 de magazine în România. JYSK Pitești Vivo este cel de-al treilea magazin pe care retailerul îl are în oraș. Amplasat pe Calea București nr. 36, în Centrul Comercial Vivo Pitești, noul magazin are o suprafață totală de 1.400 mp.

„Chiar acum o lună treceam de pragul de 100 de magazine în România și ne bucurăm să anunțăm atât de repede inaugurarea unui nou magazin. Cele două magazine pe care le avem în Pitești, oraș în care activăm de peste 8 ani, performează foarte bine, de aceea am decis să ne extindem cu o nouă unitate în oraș, într-o zonă pe care nu o acopeream până acum. Magazinul va fi amenajat după noul nostru concept Store 3.0, care este primitor și care pune în evidență mai bine produsele. În plus, amplasarea îl face ușor accesibil pentru locuitorii din zona centrală”, spune Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în toate cele trei magazine JYSK din Pitești, în perioada 1 – 7 iulie 2021.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, iar în oferta sunt incluse produse precum saltele, plăpumi și perne, lenjerii de pat, decorațiuni, ghivece, umbrele de soare, pavilioane de grădină și mobilier de interior.

Programul JYSK Pitești

JYSK Pitești Vivo va funcționa de luni până duminică între orele 10.00 – 22.00.

Jysk a deschis în luna iunie magazinul cu numărul 100, în Constanța, la 14 ani de la intrarea pe piața din România. Retailerul danez de home&deco vrea să pună pe hartă încă 100 de magazine - obiectiv care ar urma să fie atins în circa șapte ani, dacă menține ritmul deschiderilor de 15 unități pe an.

Jysk România are 101 de magazine, circa 960 de angajați, o cifră de afaceri de 612,5 milioane lei în anul financiar 2019-2020. Jysk este unul dintre retailerii de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Grupul desfășoară operațiuni în peste 51 de țări și numără în total peste 26.500 de angajați și peste 3.000 de magazine.

Jysk a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă de produse pentru casă și grădină.

Citeste si:
Două dintr-o lovitură: JYSK deschide două magazine noi și ajunge la 140 de unități în România
Două dintr-o lovitură: JYSK deschide două magazine noi și ajunge la 140 de unități în România

Compania JYSK este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,8 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 4,1 miliarde euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK inaugurează în iulie magazinul cu numărul 101 în Pitești