Lectură de un minut

29 Mar 2021 - Știri și Noutăți

JYSK inaugurează un magazin la Oravița și ajunge la 97 de locații în România

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

JYSK inaugurează un nou magazin la Oravița, cel de-al 97-lea magazin al retailerului home&deco. JYSK Oravița este amplasat pe strada Cloșca nr.41, Oravița, și are o suprafață totală de 1150 mp.

“Ne apropiem cu pași repezi de 100 de magazine în România și suntem bucuroși că, în ciuda contextului actual, am mers mai departe cu investițiile și ne-am extins rețeaua de magazine din România. Expansiunea este foarte importantă pentru noi, pentru că ne dorim ca fiecare client să aibă un magazin fizic cât mai aproape. Oravița este primul oraș din județul Caraș-Severin în care ajungem și sperăm că, în perioada următoare, vom inaugura noi unități în județ. Cu ocazia deschiderii JYSK Oravița am pregătit o săptămână de oferte speciale, iar cei care ne vor vizita vor găsi în magazin peste 2000 de produse cu prețuri foarte bune, inclusiv oferte la noua gamă de mobilier și decorațiuni pentru grădină”, spune Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile doar în noul magazin JYSK Oravița în perioada 1 – 7 aprilie 2021. Compania a pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi valabile timp de o săptămână, iar reducerile ajung până la 75%. Sunt incluse în oferta de deschidere produse precum perne, plăpumi, lenjerii de pat, saltele, decorațiuni, prosoape și mobilier de grădină.

JYSK Oravița va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK inaugurează un magazin la Oravița și ajunge la 97 de locații în România