Lectură de 2 minute

13 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Jupiter City Shopping Center își schimbă numele și se extinde cu un parc de retail

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Centrul comercial Jupiter City Shopping Center din Pitești devine Supernova Pitești, după ce a fost cumpărat de grupul austriac în noiembrie 2020. Mall-ul se extinde cu un nou parc de retail începând cu data de 14 aprilie 2022, ca parte dintr-o investiție totală ce se ridică la 20 de milioane de euro.

În urma extinderii, Supernova Pitești a ajuns la o suprafață închiriabilă de aproximativ 53.000 de metri pătrați, găzduind peste 70 de chiriași și noi magazine, unele dintre acestea în exclusivitate pentru județul Argeș. Printre acestea se numără brandurile LPP: Sinsay, Cropp, House și, în curând, Reserved. Acestora li se adaugă brandurile Takko, Pepco și Deichmann.

Supernova Pitești va desfășura o campanie cu reduceri în perioada 14-17 aprilie, iar clienții se vor putea înscrie într-o tombolă specială cu premii.

Lucrările de modernizare vor continua și în perioada următoare la nivelul intrărilor, parcării și a altor spații comune, și se preconizează ca, până la sfârșitul trimestrului al treilea, o zonă de tip food court, precum și alte magazine ale unor branduri de fashion să completeze oferta centrului comercial. Toate acestea se vor alătura portofoliului ce include mărci cunoscute precum: Carrefour, Decathlon, Media Galaxy, Mobexpert, H&M, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear, Intersport, LC Waikiki, CCC, Colin’s, New Yorker, Noriel sau Sephora.

După intrarea pe piața din România în noiembrie 2020, grupul austriac și-a consolidat poziția pe piața locală, incluzând în portofoliul său șase centre comerciale Cora, pe care le-a achiziționat de la grupurile Louis Delhaize și Galimmo la finalul anului trecut.

Grupul Austriac Supernova este o companie internațională axată pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților imobiliare comerciale din Austria, Slovenia, Croația și România. Pe lângă acestea, Grupul Supernova este activ și în Germania, Slovacia și Serbia. Portofoliul actual al Grupului cuprinde 77 de proprietăți cu o valoare brută de 1,7 miliarde de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jupiter City Shopping Center își schimbă numele și se extinde cu un parc de retail