Lectură de un minut

19 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Jumbo a inaugurat al doilea magazin din Oradea. Câte magazine vrea să deschidă în România, până la finalul anului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Retailerul grec de jucării, Jumbo, a inaugurat al doilea magazin din Oradea. Compania intenționează să mai deschidă alte două magazine în țară, până la finalul anului 2024. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Magazinul din Oradea a fost inaugurat pe 10 aprilie și se află pe Strada Suișului, nr. 10A.

Până la finalul lui 2024, Jumbo intenționează să mai deschidă alte două magazine în România:

  • un hiper-magazin din Timișoara (România),
  • un hiper-magazin în București (România).

Vânzările Jumbo din România (inclusiv magazinul online) au crescut cu 14%, în martie 2024. Pentru primul trimestru al anului 2024, vânzările rețelei au crescut cu cca. 13%.

În 2023, Grupul a inaugurat magazinul online în România și a deschis un nou hipermagazin în Iași. De asemenea, Jumbo a mai inaugurat un magazin în centrul orașului Plovdiv (Bulgaria).

La 31 decembrie 2023, Jumbo Group avea 85 de magazine, dintre care 53 în Grecia, 5 în Cipru, 10 în Bulgaria și 17 în România. De asemenea, Grupul are și magazine online în Grecia, Cipru și România. Totodată, prin parteneriate, Grupul este prezent în 7 țări (Albania, Kosovo, Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia, Muntenegru, Serbia, Muntenegru și Israel) cu 36 de magazine care poartă marca JUMBO.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jumbo a inaugurat al doilea magazin din Oradea. Câte magazine vrea să deschidă în România, până la finalul anului