Lectură de 2 minute

16 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Julia Leferman, aleasă pentru al doilea mandat pentru Comitetul Executiv al Berarilor Europeni

Angela Alexandru

Julia Leferman, Director General al Asociației Berarii României, a fost aleasă pentru încă un mandat de doi ani în calitate de reprezentant al regiunii Central și Est Europene în Comitetul Executiv al Asociației Berarii Europei.

Julia Leferman se află la al doilea mandat, după ce prima dată a fost aleasă în 2018 ca reprezentant regional al acestui Comitet care reunește președintele, vicepreședintele Berarilor Europeni și reprezentanții celor 5 regiuni la nivel european. Prezentul mandat va expira la sfârșitul acestui an.

„Mă onorează încrederea acordată de Board-ul Berarii Europei și de colegii din asociațiile berarilor din regiune și aștept cu interes să continuăm să lucrăm împreună pentru a susține eforturile de reprezentare a intereselor industriei berii nu numai la nivel local, ci și la nivelul Uniunii Europene. 2021 va fi un an plin de provocări pentru sectorul nostru în ceea ce privește implementarea măsurilor necesare pentru trecerea la economia circulară, dar și politicile fiscale și agricole care vor susține revenirea economică”, spune Julia Leferman, proaspăt re-aleasă în Comitetul Executiv al Berarilor Europei.

Din regiunea central și est europeană fac parte asociațiile naționale ale berarilor din Bulgaria, Cehia, Croația, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Citeste si:
Farmacii online cu livrare la domiciliu: de unde poți cumpăra medicamente fără să stai la cozi

Europa este al doilea mare producător de bere din lume, după China. În cadrul Berarilor Europeni, sunt peste 10.000 de fabrici de bere active care produc peste 400 de milioane de hectolitri de bere și creează 2,3 milioane de locuri de muncă de-a lungul întregului lanț de producție, de la cereale până la paharul de bere. Contribuția totală a sectorului berii la veniturile guvernamentale a fost de aproape 44 miliarde EUR în UE în 2018.

Fii alături de noi la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din industria de retail și eCommerce. Te poți înscrie gratuit AICI.

Asociația Berarii Europei reunește asociațiile naționale ale producătorilor de bere din 29 de țări europene și reprezintă vocea care susține interesele reunite ale celor 10.000 de fabrici de bere din Europa.

Citeste si:
România pe ultimul loc în UE la prezența companiilor în online: mai mult de jumătate nu au website-uri, chiar dacă vând produse sau servicii
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Julia Leferman, aleasă pentru al doilea mandat pentru Comitetul Executiv al Berarilor Europeni