Lectură de un minut

13 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Jennifer Lopez și-a comandat pantofi din România. Despre ce producător e vorba

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Jennifer Lopez, una dintre cele mai influente È™i apreciate artiste internaÈ›ionale, a captat atenÈ›ia întregii lumi odată cu apariÈ›ia sa la recentul eveniment de promovare a liniei sale de băuturi alcoolice, Delola. Însă, ceea ce a stârnit curiozitatea tuturor fanilor săi a fost alegerea sa îndrăzneață de încălțăminte: o pereche de pantofi senzuali, semnată de brand-ul românesc Hardot. 

Sursa foto: Shutterstock

Perechea de pantofi purtată ieri de JLO este o piesă statement de un roÈ™u intens din colecÈ›ia-semnatură a brand-ului Hardot, cunoscută sub denumirea de "Blood Sandals", È™i este realizată din materiale de cea mai înaltă calitate.

Jennifer Lopez este, de altfel, o clientă fidelă a acestui brand - a purtat în repetate rânduri creaÈ›iile româncelor de la Hardot, devenind deja o adevărată emblemă a stilului inconfundabil al artistei, fie că a fost pe covorul roÈ™u, în cadrul premierei filmului „Marry Me" din februarie 2022, fie în apariÈ›iile sale stylish pe străzile New York-ului, câteva zile mai târziu.

Jennifer Lopez nu este singura vedetă internaÈ›ională care a fost surprinsă în creaÈ›iile Hardot. Printre celebritățile care au ales să poarte pantofii acestui brand se numără Ciara, Heidi Klum, Lisa Rinna, Janelle Monae, Rita Ora, Demi Lovato È™i multe altele.

Sursa Foto: Instagram

Afacerea Hardot a luat naÈ™tere la Sibiu, din pasiunea pentru pantofi a designerului Dana Iuga È™i din iniÈ›iativa de afaceri a partenerei sale, Alina Popa. Cu o recunoaÈ™tere internaÈ›ională din ce în ce mai mare, Hardot este prezent nu doar în styling-urile vedetelor de la Hollywood, ci È™i în marile magazine online, precum Farfetch, È™i în concept store-uri din oraÈ™e mari, precum Madrid, Dubai sau Abu Dhabi.

"Din pasiunea noastră pentru pantofi È™i dorinÈ›a de a crea produse de înaltă calitate, am reuÈ™it să atragem atenÈ›ia unor vedete de renume internaÈ›ional, precum Jennifer Lopez", a declarat Alina Popa, fondatoare Hardot.

Citeste si:
Anna Cori a redeschis un nou concept de magazin în AFI Cotroceni
Anna Cori a redeschis un nou concept de magazin în AFI Cotroceni
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Jennifer Lopez È™i-a comandat pantofi din România. Despre ce producător e vorba