Lectură de 3 minute

14 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Jack Daniel’s & Coca-Cola Ready-to-Drink, de acum și în România: amestecul de whiskey și Coca-Cola va fi prezent în magazinele din țară

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Jack Daniel's și Coca-Cola anunță lansarea oficială a băuturii Jack Daniel's & Coca-Cola ready-to-drink (RTD) în România. Acest nou produs este un amestec rafinat de whiskey Jack Daniel’s Tennessee și Coca-Cola, fiind inspirat de cocktail-ul clasic, cunoscut și savurat în întreaga lume.
 

Sursa foto: unsplash.com

Noua băutură, rezultată dintr-un acord global între cele două branduri emblematice, a fost prezentată pentru prima oară în Mexic, în anul 2022. Primăvara aceasta, ea va ajunge și pe rafturile din România, după ce anul trecut a fost lansată pe mai multe piețe din Europa și în Statele Unite.

După lansarea de succes din 2023, ne bucurăm să putem continua aceasta călătorie și abia așteptăm ca și în noile țări în care produsul va fi disponibil, publicul să se bucure de ceea ce aducem pe piață.

Javier Meza, VP, Marketing Europe at The Coca-Cola Company

În 2024, suntem încântați să ne extindem și să prezentăm Jack Daniel's & Coca-Cola RTD pe mai multe piețe europene. Lansarea permite fanilor cocktail-ului clasic să se bucure de gustul care a stabilit noi standarde pentru barurile din întreaga lume.

Yiannis Pafilis EVP, President Europe, Brown-Forman – compania care deține brandul Jack Daniel’s

Designul noului produs integrează îndrăzneț calitățile ambelor branduri: binecunoscutul logo roșu Coca-Cola, combinat cu elegantul design negru Jack Daniel’s Old no. 7.

Citeste si:
NEPI Rockcastle pune la bătaie 650 de milioane de euro pentru investiții: ce malluri din țară vor fi extinse
NEPI Rockcastle pune la bătaie 650 de milioane de euro pentru investiții: ce malluri din țară vor fi extinse

Produsul va putea fi găsit în magazinele din România începând cu 15 martie, în doze de 330 ml. Ambalajul include mesaje clare ce încurajează un consum responsabil și doar de către cei care au vârsta legală pentru consumul de alcool.

Înregistrat oficial de către Guvernul Statelor Unite în 1866 și cu sediul în Lynchburg, Tenn., distileria Jack Daniel este prima distilerie înregistrată în Statele Unite și face parte din Registrul Național al Locurilor Istorice. Jack Daniel’s este creatorul faimoaselor Jack Daniel's Old No. 7 Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Double Mellowed Tennessee Whiskey, Jack Daniel's Single Barrel Tennessee Whiskey, Jack Daniel's Tennessee Honey, Jack Daniel's Tennessee Fire, Jack Daniel's Tennessee Apple, Jack Daniel's Tennessee Rye, Jack Daniel's Sinatra Select și Jack Daniel's RTD. Astăzi, Jack Daniel’s este cunoscut în întreaga lume, cu o prezență globală în peste 170 de țări.

Coca-Cola oferă produse în peste 200 de țări și teritorii. Alături de mărcile Coca-Cola, portofoliul include Sprite, Fanta și alte băuturi răcoritoare. Din categoriile de apă, băuturi pentru sportivi, cafea și ceaiuri, oferim brandurile Dasani, smartwater, vitaminwater, Topo Chico, Powerade, Costa, Georgia, Gold Peak, Honest și Ayakata iar pe segmentele de băuturi nutriționale, sucuri, lapte și băuturi pe bază de plante, oferim, printre altele, brandurile Minute Maid, Simply, innocent, Del Valle, fairlife și AdeZ. Împreună cu partenerii de îmbuteliere, au peste 700.000 de angajați, oferind oportunități economice comunităților locale din întreaga lume. În România, ca în toate ţările în care îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola deţine şi funcţionează pe baza unui sistem propriu, incluzând toate verigile necesare producerii şi distribuţiei produselor către consumatori. Pe plan local, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola HBC România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jack Daniel’s & Coca-Cola Ready-to-Drink, de acum și în România: amestecul de whiskey și Coca-Cola va fi prezent în magazinele din țară