Lectură de 2 minute

20 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Dezvoltatorul imobiliar Iulius investește 17 milioane de euro în două magazine Family Market, în Iași

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Grupul Iulius a început construcția celui de-al doilea Family Market din cartierul ieșean Bucium și avansează lucrările la unitatea din comuna Miroslava. Cele două concepte de retail, care vor fi gata la începutul anului următor, implică o investiție de peste 17 milioane de euro.

Family Market Bucium se construiește în zona Hotelului Bellaria și va include un supermarket și peste 25 de retaileri, într-un procent majoritar fiind producători și antreprenori autohtoni.

Unitatea din Bucium va aduce un mix de servicii și facilități necesare zilnic, precum: farmacie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, produse pentru casă și fashion, dar și carmangerie, băcănie, brutărie, cofetărie, fast-food. Secțiunea food va beneficia și de terase outdoor, noul proiect având și rolul de destinație pentru socializare și petrecere a timpului liber.

Proiectul presupune și o restructurare a infrastructurii perimetrale și crearea a peste 145 locuri de parcare, spații pentru biciclete și stații de încărcare electrică. În plus, atracția Family Market va fi o zonă verde, amenajată cu arbori și arbuști, alei de acces și de promenadă, un spațiu de relaxare în aer liber.

„Family Market este conceptul de retail de proximitate unde găsești toate serviciile de care ai nevoie. Cele două proiecte care se construiesc în județul Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium) vor fi finalizate în primul trimestru din 2022 și sunt răspunsul Iulius la o cerere concretă pentru servicii în zonele rezidențiale cu un ritm accelerat de creștere. Orașul se dezvoltă, își extinde granițele și oamenii caută soluții rapide și confortabile pentru problemele curente, iar conceptul Family Market este personalizat așteptărilor lor”, a spus Radu Pârlea, manager Family Market.

Family Market Miroslava, proiect dezvoltat de Iulius în Iași

În același timp, înaintează lucrările pentru Family Market Miroslava, proiect realizat în parteneriat cu Primăria Miroslava. Investiția va integra tot un supermarket și un mix personalizat de produse și servicii.

Tot aici, Iulius va amenaja un parc, singurul din comună, cu arbori maturi și arbuști, gazon, plante decorative, alei pietonale, fântână arteziană și o lucrare de artă stabilită în urma unui concurs dedicat comunității artistice locale. În plus, vor fi realizate 137 locuri de parcare, dar și lucrări de modernizare a infrastructurii, prin lărgirea străzii adiacente și reamenajarea stației de transport în comun din zonă.

Iulius este un operator și dezvoltator de proiecte mixte de regenerare urbană din România, cu o experiență în domeniul imobiliar de peste 30 de ani. Iulius operează un portofoliu de retail de peste 300.000 m2, două proiecte mixte de revitalizare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), și trei malluri regionale (Iulius Mall Iași, Iulius Mall Cluj-Napoca și Iulius Mall Suceava), care atrag peste 68 de milioane de vizitatori în fiecare an.

Citeste si:
Franța ia din nou atitudine în problema shrinkflation: retailerii nu vor mai putea vinde produsele cu gramaj redus la prețuri mari 
Franța ia din nou atitudine în problema shrinkflation: retailerii nu vor mai putea vinde produsele cu gramaj redus la prețuri mari 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dezvoltatorul imobiliar Iulius investește 17 milioane de euro în două magazine Family Market, în Iași