IQOS a deschis primul magazin din Romania

Publicat pe 7 Iunie 2017 in Stiri si noutati

Reprezentantii producatorului de tigarete IQOS au explicat pentru wall-street.ro ca deschiderea acestei unitati este primul pas in proces de extindere nationala care va incepe in perioada urmatoare.

Oficialii Philip Morris Trading au declarat pentru aceeasi sursa: "Magazinul are aproape 70 de mp si un design minimalist, inspirat de elemente din natura si de tehnologie. Pe langa zona de comercializare a produselor, exista si o zona de relaxare si socializare, unde clientii pot testa produsul si beneficia de asistenta personalizata. In magazin sunt integrate si foarte multe elemente tech, care ii vor ajuta pe clienti sa interactioneze intr-un mod creativ cu universul IQOS.”

In 2016, Philip Morris lansa in Romania un dispozitiv care combina conceptul de hibrid dintre tigara electronica cu tigara traditionala, insa conceptul este unul care scade efectele fumatului pana la 95% (tutunul nu este ars, ci incalzit). In plus poate fi utilizat si in spatiile inchise.

Conceptul de magazin inaugurat in Cluj Napoca urmeaza sa fie extins si in alte orase din tara, in viitor.

Grupul american Philip Morris International este prezent pe plan local din 1993. Investiile au crescut dupa 5 ani cand a inceput productia la o fabrica din Ilfov. Compania este prezenta in Romana printr-o platforma de distributie, Philip Morris Trading, si o fabrica de distributie, Philip Morris Romania.

Sursa foto: facebook.com IQOS.


Mai multe despre

Romania, Cluj, Platinia Mall, IQOS, Tigari electronice

Recomanda

Comentarii: IQOS a deschis primul magazin din Romania