Lectură de 2 minute

16 Jun 2020 - Știri și Noutăți

În centrele comerciale Bucureşti Mall-Vitan şi Plaza România, aproximativ 99% din magazine s-au deschis

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

În centrele comerciale Bucureşti Mall-Vitan şi Plaza România aparținând Anchor Grup, aproximativ 99% din magazinele cărora autoritățile le-au permis să își reia activitatea începând cu data de 15 iunie s-au deschis pentru clienți, anunță reprezentanții centrului comercial. 

“Decizia autorităților de a suspenda activitatea majorității magazinelor din centrele comerciale nu a făcut decât să ne apropie mai mult de partenerii noștri. Ei au beneficiat de întregul nostru sprijin şi de cooperarea noastră deplină. Fireşte, ne conformăm cu toate deciziile autorităților (de la cele de siguranță și sănătate până la cele de natură fiscală) dar, totodată, înțelegem perfect situația fără precedent în care ne aflăm și efectele ei, pe care le monitorizăm permanent.

Considerăm că doar oferind soluții echitabile privind condițiile comerciale dintre noi şi chiriaşi, atât pentru perioada în care aceștia din urmă nu și-au putut desfășura activitatea, cât și după redeschiderea magazinelor lor, vom putea să ne continuăm toți business-ul, împreună, într-un mod sustenabil", a declarat Affan Yildirim, Director General, Membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și Membru al Consiliului de administrație MallDova.

În ambele centre comerciale, Bucureşti Mall-Vitan și Plaza România, Anchor Grup a investit peste 500.000 de euro în vederea implementării măsurilor de siguranță prevăzute de lege și a celor suplimentare de protecție.

Unul dintre jucătorii din sectorul de dezvoltare imobiliară, Anchor Grup și-a început activitatea în România acum 23 de ani. De atunci, a investit peste 400 de milioane de euro pe plan local. Portofoliul său include o componentă de retail, Anchor Grup a dezvoltat primul centru comercial modern din România, București Mall - Vitan, urmat de Plaza România, ceea ce a însemnat o altă premieră locală și anume deschiderea cinematografului Movieplex, primul în care românii au putut viziona filme 3D.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  În centrele comerciale Bucureşti Mall-Vitan şi Plaza România, aproximativ 99% din magazine s-au deschis