Lectură de 2 minute

22 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Hornbach a inaugurat Târgul de Crăciun cu peste 1.000 de produse specifice sărbătorilor de iarnă

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Hornbach, unul dintre retailerii locali de materiale de construcţii și grădinărit, deschide pentru al 14-lea an consecutiv Târgul de Crăciun în cele opt magazine pe care le deține în România. Acesta aduce, cu ocazia ediției 2021, peste 1.000 de produse diferite, special dedicate sărbătorilor de iarnă.

Târgul este deschis clienților începând cu data de 8 noiembrie 2021, până la începutul lunii ianuarie 2022, și este amplasat pe o suprafață de aproximativ 150 mp în zona de grădină a fiecărui magazin.

„Sortimentul din acest an cuprinde circa 1.000 de articole dedicate Crăciunului. Printre acestea se numără 30 de modele de brazi artificiali, mai mult de 100 de modele de globuri de Crăciun simple sau cu LED, din materiale precum sticlă, plastic, catifea și lemn, globuri pictate manual și peste 40 de tipuri de lumânări de Crăciun. Pe lângă acestea, aducem și în acest an un sortiment bogat de brazi naturali importați din Danemarca, Belgia și Germania“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, directorul general al Hornbach România.

Brad natural de Crăciun, la Hornbach

În interiorul Târgului de Crăciun au fost amenajate suprafețe tematice ce marchează principalele direcții în decorare cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă: Familie/Tradițional are la bază culori clasice, precum verde, roșu și auriu, gama de decorațiuni Elegant/Modern pune accent pe culori calde, precum roz, lila și auriu, iar cea Natur/Tendințe include culori puternice și contrastante, ca de exemplu auriu, argintiu, albastru în nuanțe închise și deschise.

De asemenea, sortimentul premium de produse de iluminat dedicat Crăciunului este expus sub o formă specială, de tipul shop-in-shop, pentru a fi mai prietenoasă pentru clienți și mai ușor de accesat.

Pe lângă produsele destinate amenajării interioare, Hornbach are o gamă de articole speciale pentru decorarea grădinilor și a spațiilor exterioare, precum instalații, figurine de mari dimensiuni și decorațiuni în ton cu atmosfera de sărbătoare.

Topul celor mai vândute produse va fi condus, și în acest an, de suporții de brad cu rezervor de apă, clopoțeii de Crăciun personalizați și decorațiunile de brad agățătoare, de diverse forme sau dimensiuni.

90% dintre produsele destinate Crăciunului provin de la furnizori externi, în timp ce 10% sunt de la cei locali.

Citeste si:
Târg de produse tradiționale în București: unde se va desfășura și când va avea loc
Târg de produse tradiționale în București: unde se va desfășura și când va avea loc

Hornbach deține 161 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 7 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara, Sibiu și Oradea).

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hornbach a inaugurat Târgul de Crăciun cu peste 1.000 de produse specifice sărbătorilor de iarnă