Lectură de un minut

16 Oct 2023 - Știri și Noutăți

HONOR a lansat smartphone-ul pliabil Magic Vs2 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul global de tehnologie HONOR a lansat în China smartphone-ul pliabil HONOR Magic Vs2. Cu o serie de inovații tehnologice, HONOR Magic Vs2 stabilește un nou record, fiind cel mai ușor smartphone care se pliază spre interior.

Sursa foto: Honor

Conform statisticilor inițiale publicate de Counterpoint Research, HONOR Magic V2 domină piața chineză a smartphone-urilor pliabile în T3 2023 din punct de vedere al vânzările în unități. Cu o greutate de doar 229g, HONOR Magic Vs2 împinge limitele inovației în materie de smartphone-uri pliabile. Varianta Magic Vs2 este chiar mai ușor decât predecesorul său, făcându-l cel mai ușor foldable de până acum.

Balamaua din titan, fabricată cu tehnologie de imprimare 3D, oferă echilibru între greutate și rezistență și asigură o experiență lină la deschidere și închidere și permite plierea ușoară în diferite unghiuri.

De asemenea, HONOR Magic Vs2 dispune de un ecran OLED exterior de 6,43 inch, care suportă o rezoluție de 2376x1060 și o luminozitate maximă de 2.500 de niți.

Atunci când este deschis, dispune de un ecran OLED pliabil interior de 7,92 inch, oferind o vizionare amplă, la o rezoluție de 2344x2156 și o luminozitate de până la 1.600 de niți.

HONOR Magic Vs2 dispune de un sistem de cameră triplă, format dintr-o cameră wide de 50MP, o cameră telefoto de 20MP și o cameră ultra-wide de 12MP, care permite utilizatorilor să captureze fotografii de calitate datorită capacităților superioare de detectare a luminii

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente și oferă o gamă amplă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget.

Citeste si:
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa
Schimbări la vârful Grupului Marionnaud: cine preia conducerea unuia dintre cei mai mari retaileri de cosmetice și parfumuri din Europa
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  HONOR a lansat smartphone-ul pliabil Magic Vs2