Lectură de 2 minute

01 Sep 2023 - Știri și Noutăți

HONOR a lansat smartphone-ul pliabil sub forma unei poșete

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul global de tehnologie HONOR a prezentat HONOR V Purse, un nou concept ce reimaginează un smartphone pliabil sub forma unei poșete moderne, oferind posibilități nelimitate de styling și autoexprimare.

Sursa foto: HONOR

„Smartphone-urile pliabile HONOR au parcurs un drum lung, fiecare iterație prezentând îmbunătățiri remarcabile în materie de design, funcționalitate și durabilitate. Mai mult, cu noul nostru concept Phone-to-Purse adus la viață prin modelul HONOR V Purse, explorăm soluții sustenabile care utilizează tehnologia emergentă a dispozitivelor pliabile pentru a spori creativitatea și de a redefini viitorul în materie de lifestyle”, a declarat George Zhao, CEO HONOR.

HONOR V Purse transformă cu ușurință smartphone-ul pliabil într-o piesă statement, datorită seriei customizabile always-on display (AOD) care imită designul unei genți de mână, incluzând elemente de design precum lanțuri, pene și ciucuri ce reacționează și se mișcă odată cu smartphone-ul. De asemenea, smartphone-ul este compatibil cu o gamă largă de curele și lanțuri care se prind de balama pentru a permite purtarea cu ușurință a dispozitivului pe umăr, precum o geantă obișnuită sau o poșetă de mână, transformându-l în noua geantă “IT” a viitorului.

Proiectată cu accent pe sustenabilitate, HONOR V Purse exemplifică angajamentul brandului față de mediu. Pe lângă utilizarea materialelor provenite din surse sustenabile, precum pielea vegană pentru curele, acest concept cu AODs poate fi personalizat la infinit și asortat cu orice ținută. Pe măsură ce industria modei transcende lumea fizică și se îndreaptă către un spațiu digital mai vast, tehnologia deschide posibilități nelimitate în ceea ce privește stilul și exprimarea personală. În această mică măsură, HONOR V Purse poate ajuta consumatorii preocupați de protecția mediului să renunțe la fast fashion și, mai important, să îndrume lumea modei să adopte noile tehnologii pentru a încuraja clienții să cumpere mai puțin și să folosească mai mult timp.

HONOR este un furnizor global de dispozitive inteligente. Oferind o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile de înaltă calitate, potrivite pentru fiecare buget, portofoliul de produse inovatoare, premium și fiabile HONOR le permite oamenilor să devină o versiune mai bună a lor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  HONOR a lansat smartphone-ul pliabil sub forma unei poșete