Lectură de 2 minute

14 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Holcim numește un nou director la conducerea fabricii de ciment din Câmpulung

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu luna mai a acestui an, Holcim a numit un nou director la conducerea fabricii de ciment din Campulung. Claudiu Anghel a ocupat până în prezent funcția de Manager de Mentenanță și coordonator al proiectelor de investiții.

 

Sursa foto: Holcim

Cornel Banu, Directorul Fabricii de Ciment Câmpulung timp de șase ani, a fost promovat începând cu luna ianuarie a acestui an în rolul de Director Industrial Holcim România & Republica Moldova, coordonând activitatea fabricilor din Aleșd, Câmpulung, Adjud, Turda și Rezina (Republica Moldova).

În cei peste șase ani la conducerea fabricii, Cornel a reușit să propulseze fabrica de ciment Câmpulung în topul fabricilor de ciment Holcim de la nivel european și global, în ceea ce privește performanțele și tehnologiile implementate.

Funcția de director al fabricii de ciment Câmpulung este preluată de Claudiu Anghel, care a ocupat până în prezent funcția de Manager de Mentenanță și coordonator al proiectelor de investiții. Claudiu este muscelean și are o experiență de peste 25 de ani în compania Holcim, din care 10 ani a lucrat în echipe și proiecte internaționale din cadrul companiei, în țări precum Azerbaidjan și Slovacia.

În toată această perioadă a dobândit o expertiză solidă în proiecte de dezvoltare și de creștere a performanței pentru diverse segmente de business Holcim.

Din acest rol, Claudiu va avea misiunea de a coordona și gestiona activitatea fabricii de ciment Câmpulung, în vederea creșterii performanței operaționale și a asigurării unui mediu de lucru sigur pe termen lung.

Cei doi vor continua, din noile roluri, să contribuie la succesul fabricii de ciment Câmpulung, în bună vecinătate cu comunitatea locală.

Grupul de companii Holcim România activează în zona producției de materiale de construcții performante, având ca principal obiectiv tranziția către o afacere complet sustenabilă, prin dezvoltarea unor produse cu amprentă de carbon cât mai redusă și printr-o preocupare constantă pentru protecția mediului. Toate proiectele companiei lucrează în sinergie pentru consumul responsabil de resurse naturale, utilizarea de tehnologii eficiente energetic, reducerea emisiilor, scăderea impactului din transport prin optimizarea traseelor de distribuție și prioritizarea mijloacelor cu consum redus de combustibil. În total, Grupul Holcim România are aproximativ 2000 de angajați.

Citeste si:
Holcim investește peste 25 milioane euro pentru creșterea capacității de producție a fabricii de ciment din Câmpulung
Holcim investește peste 25 milioane euro pentru creșterea capacității de producție a fabricii de ciment din Câmpulung

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Holcim numește un nou director la conducerea fabricii de ciment din Câmpulung