Lectură de un minut

29 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Hervis Sports deschide primul magazin din 2024

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Hervis Sports a deschis primul magazin din acest an, în centrul comercial Promenada, Str. Calea Severinului, nr. 61, din Craiova. Acesta este al doilea magazin Hervis din oraș. 

Sursa foto: Hervis/ Facebook

Magazinul cuprinde o gamă completă de produse, atât articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, cât și echipamente și accesorii necesare practicării unei game variate de sporturi, pentru adulţi şi copii.

Pentru primii 400 de clienți Hervis a pregătit câte o minge Puma cadou, în valoare de 90 de lei, la cumpărături de minimum 100 de lei.

”Pentru 2024, întrevăd o stagnare a vânzărilor, dar în niciun caz o creștere a acestora”, a adăugat Cătălin Pozdarie, CEO Hervis, în cadrul retailArena 2023.

În 2023, au fost deschise patru magazine Hervis, ajungând astfel la un total de 53 de unitați în România. Pentru anul următor, Pozdarie a amintit de inaugurarea ce va avea loc în Argeș Mall.

Hervis Sports & Fashion este prezent la nivel național, cu magazine atât în București, cât și în țară. Hervis Sports Romania oferă publicului o gamă completă de produse ce cuprinde atât articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, cât și echipamente și accesorii necesare practicării unei game variate de sporturi. Indiferent dacă vorbim despre drumeții montane, schiat sau alergat, la Hervis orice doritor de aventură se poate echipa complet.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Hervis Sports deschide primul magazin din 2024