Lectură de un minut

23 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Herbalife scoate pe piață vara aceasta chipsuri bogate în proteine

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Herbalife Nutrition introduce pe piață vara aceasta chipsuri bogate în proteine, cu două arome, de barbecue și smântână și ceapă, fără gluten, cu proteine vegetale, cu arome naturale și care pot fi consumate de vegani și vegetarieni.

„Cererea consumatorilor pentru gustările sănătoase este în creștere, la fel ca și cea pentru gustările bogate în proteine. Ne așteptăm ca piața globală a gustărilor sănătoase să ajungă la 33 miliarde de dolari în următorii 3 ani”, a declarat Romeo Căzănescu, country director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Chipsurile proteice cu aromă de barbecue și cele cu aromă de smântână și ceapă oferă o gustare cu 50% mai puțină grăsime decât chipsurile din cartofi prăjiți, deoarece chipsurile de la Herbalife Nutrition nu sunt preparate prin prăjire.

Chipsurile Proteice cu aromă barbecue au un gust ușor picant și aromă de fum. Ambele variante sunt bogate în proteine din mazăre.

Chipsurile Proteice cu arome de barbecue și smântână și ceapă sunt disponibile, începând cu data de 15 iunie, exclusiv prin rețeaua de distribuitori independenți ai companiei.

Herbalife Nutrition oferă produse vândute în peste 90 de țări de către distribuitori independenți.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Herbalife scoate pe piață vara aceasta chipsuri bogate în proteine