Lectură de un minut

08 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Herbalife România donează alimente și produse de igienă în criza Covid-19

Andra Imbrea

Herbalife Nutrition România se alătură eforturilor de sprijinire a cadrelor medicale și a persoanelor aflate în dificultate în această perioadă de pandemie Covid-19. Astfel, 1.400 de produse de igienă personală Herbalife și 500 de produse alimentare au fost oferite către 500 de vârstnici din 6 cămine aflate în București și 90 de cadre medicale din Secția de Chirurgie a Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon”, iar alte 600 de produse de igiena personală se vor oferi către personalul de la Unitatea de Primiri a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca și de la Serviciul de Ambulanță al județului Cluj.

Totodată, în urma donației financiare făcute de Herbalife Nutrition România către Asociația „Ana și Copiii”, au fost pregătite pachete cu produse alimentare ce au fost trimise către 75 de familii ale copiilor ce se află în evidența Asociației.

În această perioadă fiecare gest de solidaritate contează. Mulțumesc echipei noastre şi Membrilor Independenţi Herbalife Nutrition care s-au mobilizat pentru această inițiativă de sprijin, a declarat Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Herbalife Nutrition România este alături de Asociația “Ana și Copiii” de mai bine de 3 ani, sprijinind îmbunătățirea calității vieții copiilor și a familiilor lor.

Herbalife Nutrition este o companie globală din domeniul nutriției. Încă din 1980, misiunea companiei este promovarea nutriției prin schimbarea vieții oamenilor cu ajutorul produselor și a programelor de nutriție excepționale. Herbalife Nutrition oferă produse de înaltă calitate, realizate pe baze științifice, consiliere individuală prin membrii independenți Herbalife Nutrition și o abordare orientată spre comunitate, care îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Produsele Herbalife Nutrition pentru nutriție, gestionarea greutății, energie și fitness, precum și îngrijire personală sunt disponibile prin rețeaua de membri independenți din peste 90 de țări.

Citeste si:
Cât costă testele rapide antigen Covid-19: ce retaileri și farmacii le comercializează online

 

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Herbalife România donează alimente și produse de igienă în criza Covid-19