Lectură de un minut

09 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Heinz și Absolut se asociază pentru a crea sosul de tomate Pasta a la Vodka, inspirat de rețeta modelului Gigi Hadid

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Marca de sosuri Heinz a colaborat cu Absolut Vodka pentru a crea o gamă de sosuri pentru paste în ediție limitată. Această colaborare a dat naștere la Heinz x Absolut Tomato Vodka Pasta, un borcan de sos de roșii care are ca unul dintre ingrediente Absolut Tomato Vodka. Aceste sosuri în ediție limitată sunt disponibile de la jumătatea lunii aprilie, dar numai pentru cumpărătorii din Marea Britanie. 

Sursa foto: Unsplash

Pasta a la Vodka a avut cel mai mare moment de viralitate în perioada de izolare, la începutul pandemiei. Supermodelul și influencerul Gigi Hadid a stârnit valuri de reacții online cu rețeta sa de paste picante cu vodcă, devenind una dintre cele mai în vogă rețete pe TikTok și Instagram timp de câteva luni, relatează 20minutos.

Acum, marca de sosuri Heinz a colaborat cu Absolut pentru a realiza propria versiune a acestui sos viral.

Deși este posibil să fi fost nevoie de peste 150 de ani de expertiză în domeniul tomatelor pentru a lansa primul sos pentru paste Heinz, suntem hotărâți să continuăm să inovăm și să încântăm consumatorii cu arome delicioase, cu viteza tendințelor din social media. Suntem încântați de parteneriatul dintre aceste două mărci centenare, care aduce primul sos pentru paste cu vodcă în marile supermarketuri din Marea Britanie.

Caio Fontenele, directorul Heinz

Vodka este ingredientul cheie în sosul pentru paste al lui Hadid, dându-i o aromă diferită și o notă foarte specială. Este un ingredient care intensifică aromele și aromele sosului, care este realizat cu roșii, busuioc și brânză.

În timpul procesului de gătire, cea mai mare parte a alcoolului din vodcă se reduce, intensificând aromele prezente în roșii și creând o textură bogată care echilibrează perfect notele de brânză cu cele de roșii și busuioc.

Kraft Heinz este unul dintre cei mai mari jucători din industria alimentară globală și reprezintă fuziunea dintre companiile Kraft Foods și H.J. Heinz, care a avut loc în 2005.

Citeste si:
Coca-Cola își marchează teritoriul în industria alcoolului. Producătorul va lansa un nou cocktail 
Coca-Cola își marchează teritoriul în industria alcoolului. Producătorul va lansa un nou cocktail 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Heinz și Absolut se asociază pentru a crea sosul de tomate Pasta a la Vodka, inspirat de rețeta modelului Gigi Hadid