Lectură de 2 minute

10 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Transportatorul HAVI Logistics deschide un nou centru de distribuție în România, în Chitila Logistics Hub

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Compania globală de transport și logistică HAVI Logistics se alătură ecosistemului de business Chitila Logistics Hub, un proiect dezvoltat de Globalworth și Global Vision lângă București, potrivit unui comunicat de presă. 

 

HAVI Logistics va deschide un nou centru de distribuție din România pe o suprafață totală de 21.000 metri pătrați care va include spații de temperatură controlată, depozitare și birouri.

,,Vedem o cerere tot mai mare în sectorul industrial pentru spațiile cu temperatură controlată, iar prezența unui partener puternic precum HAVI Logistics în Chitila Logistics Hub ne-a motivat să continuăm această direcție pe care ne-am propus să o extindem și în viitor”, a declarat Mihai Zaharia, director de investiții globalworth România și director piețe de capital Globalworth Group.

Parteneriat cu Globalworth si Global Vision

HAVI Logistics este unul dintre cei mai mari operatori din lume pentru branduri internațională în industria restaurantelor cu servire rapidă și convenience food. HAVI Logistics își desfășoară activitatea în România în centrele de distribuție din Deva și de lângă București, din Chitila.

Prima unitate din cadrul Chitila Logistics Hub, cu suprafață de 23.000 mp, a fost livrată anul trecut, la finalul verii și a atras în timp foarte scurt chiriași din industrii precum retail, e-commerce, food and beverage și pharma.

Mai mult, Globalworth și Global Vision dezvoltă în parteneriat și Constanța Business Park, un proiect amplu de transformare regională, întins pe o suprafață de 1 milion de metri pătrați, în proximitatea Portului Constanța. Prima unitate logistică de peste 20.000 mp a fost deja livrată și închiriată către companii precum Mobexpert și PepsiCo.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de EÎn România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Oradea, Arad, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Citeste si:
Tutunul încălzit a devenit nelipsit în cluburi, restaurante, mall-uri sau acasă
Tutunul încălzit a devenit nelipsit în cluburi, restaurante, mall-uri sau acasă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Transportatorul HAVI Logistics deschide un nou centru de distribuție în România, în Chitila Logistics Hub