Lectură de 2 minute

13 Mar 2024 - Știri și Noutăți

GXO îl numește pe Nizar Trigui în funcția de Chief Technology Officer, un rol de conducere nou creat

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

GXO Logistics, furnizor de logistică contractuală, a anunțat astăzi rolul de conducere nou creat și numirea lui Nizar Trigui în funcția de Chief Technology Officer (CTO) pentru a accelera și mai mult poziția de lider al GXO în domeniul tehnologiei și a capitaliza cererea globală în creștere pentru soluții avansate de depozitare.

Sursa foto: GXO Logistics

CTO, subordonat directorului general Malcolm Wilson, este responsabil pentru funcția tehnologică globală a GXO, lucrând cu liderii de inovare ai companiei pentru a face din tehnologia de ultimă oră o parte integrantă a creșterii viitoare a GXO.

Până de curând, Trigui a ocupat funcția de Chief Executive Officer al Bridgestone Mobility Solutions și a fost responsabil pentru creșterea afacerilor grupului cu aproape 10% pe an. Trigui s-a alăturat Bridgestone în 2017 în calitate de Chief Technology Officer pentru America, unde a introdus mai multe tehnologii în premieră în industrie și a revigorat portofoliul de produse pentru a recâștiga poziția de lider de piață și a spori puterea în domeniul prețurilor.

Anterior, a ocupat funcția de Chief Technology Officer pentru Dura Automotive Systems, unde a condus strategia corporativă de produs, portofoliul de tehnologii și dezvoltarea globală a produselor. Și-a început cariera la Ford Motor Company, unde a ocupat poziții în planificarea produselor, dezvoltarea produselor și gestionarea programelor.

Numirea lui Trigui intră în vigoare imediat și va avea sediul în Greenwich, Conn.

GXO se numără printre cei mai mari și mai avansați din punct de vedere tehnologic furnizori de soluții de depozitare din lume. Compania își valorifică amploarea și expertiza pentru a crește eficiența pentru companiile care doresc să externalizeze una dintre cele mai importante și complexe cerințe ale lor - o logistică cu adevărat fără cusur.

GXO Logistics este furnizor de servicii logistice contractuale și beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și a externalizării. GXO are peste 130.000 de membri ai echipei în peste 970 de unități care însumează aproximativ 19 milioane de metri pătrați. Sediul corporativ al GXO se află în Greenwich, Connecticut, SUA.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  GXO îl numește pe Nizar Trigui în funcția de Chief Technology Officer, un rol de conducere nou creat