Lectură de 2 minute

23 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Gun Media vrea să se extindă în Franța și Marea Britanie. Ce investiții sunt puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Agenția de marketing Gun Media a reușit în 2022, pentru al cincelea an consecutiv, o creștere cu peste 30% a cifrei de afaceri, la 4 milioane lei (800.000 de euro). În ciuda faptului că anul 2022 a fost unul în care incertitudinea a fost prezentă în întregul mediu de afaceri, iar schimbările prin care a trecut economia s-au resimțit și în digital marketing, Gun Media a înregistrat anul trecut un avans cu 36% al afacerilor, iar pentru anul 2023 preconizează depășirea pragului de un milion de de euro.

Sursa foto: Gun Media

Lunar, în medie peste 80 de clienți din diferite nișe ne-au ales drept furnizori de servicii de marketing online în 2022, iar acest lucru nu face decât să ne bucure de încrederea acordată.

Robert Trandafir, CEO & co-fondator Gun Media

La 10 ani de la înființare, Gun Media își propune să exploreze și piețele externe. Pentru noile direcții strategice, compania iși propune să investească peste 100.000 euro in 2023.

Printre piețele prioritare în vederea extinderii se numără Regatul Unit și Franța, dar compania va explora și posibilitatea de a face parteneriate cu români din diaspora, în țările în care sunt comunități foarte mari (Anglia, Spania, Italia).

O parte dintre clienții Gun Media vând deja sau, urmează să vândă cross-border, lucru care permite companiei să înțeleagă mai bine provocările externe.

Gun Media a derulat deja campanii în țări precum Bulgaria, Ungaria, Franța, Germania, Spania, Italia și Australia, atât pentru magazine online, cât și pentru site-uri generatoare de leaduri, cu rezultate promițătoare. Cea mai importantă investiție a agenției va fi în oameni, mai ales pentru că găsirea de angajați specializați este o dificultate permanentă.

Înființată în 2013, echipa a ajuns la 20 de angajați, cărora li se adaugă permanent și colaboratori pe diverse proiecte.

Citeste si:
Mircea Matei, Villa Vinèa: Piața locală este în curs de maturizare, românii caută vinuri de top
Mircea Matei, Villa Vinèa: Piața locală este în curs de maturizare, românii caută vinuri de top

Gun Media este o agenție de marketing online formată în 2013, care oferă strategii complete și soluții de promovare online precum SEO, Pay Per Click si Content Marketing. Agenția este Google Premier Partner (in top 3% agenții partenere Google din România) și parteneră Meta (Facebook) și lucrează pe cele mai dinamice verticale din țară precum fashion, auto, beauty, IT, home&deco, sanitare si parafarmaceutice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Gun Media vrea să se extindă în Franța și Marea Britanie. Ce investiții sunt puse la bătaie