Lectură de 2 minute

23 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Gun Media vrea să se extindă în Franța și Marea Britanie. Ce investiții sunt puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

AgenÈ›ia de marketing Gun Media a reuÈ™it în 2022, pentru al cincelea an consecutiv, o creÈ™tere cu peste 30% a cifrei de afaceri, la 4 milioane lei (800.000 de euro). În ciuda faptului că anul 2022 a fost unul în care incertitudinea a fost prezentă în întregul mediu de afaceri, iar schimbările prin care a trecut economia s-au resimÈ›it È™i în digital marketing, Gun Media a înregistrat anul trecut un avans cu 36% al afacerilor, iar pentru anul 2023 preconizează depășirea pragului de un milion de de euro.

Sursa foto: Gun Media

Lunar, în medie peste 80 de clienÈ›i din diferite niÈ™e ne-au ales drept furnizori de servicii de marketing online în 2022, iar acest lucru nu face decât să ne bucure de încrederea acordată.

Robert Trandafir, CEO & co-fondator Gun Media

La 10 ani de la înfiinÈ›are, Gun Media îÈ™i propune să exploreze È™i pieÈ›ele externe. Pentru noile direcÈ›ii strategice, compania iÈ™i propune să investească peste 100.000 euro in 2023.

Printre pieÈ›ele prioritare în vederea extinderii se numără Regatul Unit È™i FranÈ›a, dar compania va explora È™i posibilitatea de a face parteneriate cu români din diaspora, în țările în care sunt comunități foarte mari (Anglia, Spania, Italia).

O parte dintre clienÈ›ii Gun Media vând deja sau, urmează să vândă cross-border, lucru care permite companiei să înÈ›eleagă mai bine provocările externe.

Gun Media a derulat deja campanii în țări precum Bulgaria, Ungaria, FranÈ›a, Germania, Spania, Italia È™i Australia, atât pentru magazine online, cât È™i pentru site-uri generatoare de leaduri, cu rezultate promițătoare. Cea mai importantă investiÈ›ie a agenÈ›iei va fi în oameni, mai ales pentru că găsirea de angajaÈ›i specializaÈ›i este o dificultate permanentă.

ÎnfiinÈ›ată în 2013, echipa a ajuns la 20 de angajaÈ›i, cărora li se adaugă permanent È™i colaboratori pe diverse proiecte.

Citeste si:
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie
Magazinele nu vor fi închise în weekenduri. Marcel Ciolacu: Nu mai suntem în pandemie

Gun Media este o agenÈ›ie de marketing online formată în 2013, care oferă strategii complete È™i soluÈ›ii de promovare online precum SEO, Pay Per Click si Content Marketing. AgenÈ›ia este Google Premier Partner (in top 3% agenÈ›ii partenere Google din România) È™i parteneră Meta (Facebook) È™i lucrează pe cele mai dinamice verticale din È›ară precum fashion, auto, beauty, IT, home&deco, sanitare si parafarmaceutice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Gun Media vrea să se extindă în FranÈ›a È™i Marea Britanie. Ce investiÈ›ii sunt puse la bătaie