Lectură de un minut

28 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Grace Couture Cakes are o nouă colecție, creată special pentru luna martie

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Cofetăria Grace Couture Cakes a lansat pentru 1 și 8 martie o nouă colecție specială, în ediție limitată, cu prăjituri în formă de floare cu arome de ciocolată și vanilie.

Prăjitura Tulip are blat de cacao, mousse de ciocolată albă și zmeură, iar prăjitura Rose are blat amaretto și mousse de vanilie. Pe lista de noutăți se regăsesc macarons alb/roșu, eclerele și turtă dulce cu motive tradiționale, choux cu lalele sau eclere cu flori sau desene.

Pentru 8 martie, Grace Couture Cakes a pregătit trei cutii cadou în ediție specială Spring Vibes, cu mix-uri de prăjituri:

  • Joy Gift (macarons & mini choux)
  • Bloom Gift (ecler cu zmeură & căpșune în ciocolată)
  • Hope Gift (mini tarte & căpșune în ciocolată)

Colecția Spring Vibes este disponibilă online pe și în cofetăriile din Piata Dorobanti, nr. 5 sau din Mall Baneasa Shopping City.

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este un atelier de cofetărie couture din România. Gamele proprii de torturi și prăjituri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar, Éclair Affair și Craquelin Choux, alături de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sărbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paște sau Halloween. Produsele Grace Couture Cakes se găsesc în cele două Cake Shop-uri din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City, dar și online. În anul 2021, Grace Couture Cakes a lansat o platformă online dedicată comenzilor de torturi și candy bars personalizate pentru evenimente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grace Couture Cakes are o nouă colecție, creată special pentru luna martie