Lectură de un minut

07 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Grace Couture Cakes lansează prăjiturile pentru Valentine’s Day si Dragobete

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Cofetăria Grace Couture Cakes lansează o colecție specială pentru Dragobete și Valentine's Day, numită The Love Edition, cu prăjituri, torturi și alte suprize dulci, cu forme și decoruri speciale.

Noua colecție de Valentine’s Day și Dragobete de la Grace Couture Cakes este disponibilă online și în Cake Shops până pe 24 februarie.

Clienții pot alege torturile French Kiss, Bacio di Vanilla, Harmonie Blanc, Gianduja Noisette, Red Velvet sau Orchidea Nera cu detalii romantice sau unul din cele două torturi în ediție limitată: Romantic Cake, cu blat de cacao, mousse de ciocolată albă, mousse de ciocolata albă cu fructe de pădure și Be my Valentine Cake, cu blat amaretto de migdale, mousse de ciocolata neagră belgiană, blat cacao și cremă de vanilie.

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este un atelier de cofetărie couture din România. Gamele proprii de torturi și prăjituri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar, Éclair Affair și Craquelin Choux, alături de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sărbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paște sau Halloween. Produsele Grace Couture Cakes se găsesc în cele două Cake Shop-uri din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City, dar și online. În anul 2021, Grace Couture Cakes a lansat o platformă online dedicată comenzilor de torturi și candy bars personalizate pentru evenimente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Grace Couture Cakes lansează prăjiturile pentru Valentine’s Day si Dragobete