Lectură de un minut

10 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Google va lansa varianta mai ieftină a telefoanelor Pixel 8 și 8 Pro. Cu ce avantaje vine noul model 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Google a lansat recent Pixel 8 și 8 Pro, noua sa generație de telefoane de înaltă performanță. Unul dintre cele mai așteptate (și cele mai bine vândute) modele de anul trecut a fost 7a, versiunea de gamă medie a familiei Pixel. Reînnoirea acestui model este deja pe drum și, potrivit OnLeaks, setul de specificații va fi mai mult decât interesant. 

 

Sursa foto: Unsplah

Prima schimbare față de Google Pixel 7a va fi designul. Pixel 8a va fi un descendent direct al fraților săi mai mari, potrivit unor reprezentări 3D realizate de OnLeaks. Colțurile rotunjite, paleta de culori pastelate, marginile vor fi ceva mai pronunțate decât era de așteptat, cu o mentonieră inferioară vizibilă.

În ceea ce privește dimensiunea, Google ar fi întors pe dos exercițiul de compactizare. Acest telefon va avea o diagonală de 6,1 inci, măsurând 152,4 x 72,9 x 9,0 mm, puțin mai mic decât modelul de anul trecut.

Procesorul va fi Tensor G3 regăsit pe Pixel 8, un procesor high-end, dar la egalitate cu Snapdragon 8 Gen 1 de acum două generații. Versiunea listată are, de asemenea, 8GB de memorie RAM, deși este posibil ca versiunea de bază să înceapă cu 6GB.

Odată cu Tensor G3, se așteaptă ca și acest model să aibă șapte ani de actualizări. Acest lucru l-ar face să fie primul telefon din gama medie cu mai mult suport decât ofertele high-end ale concurenței.

Momentant, nu există nicio informație despre prețul acestui telefon, care a pornit de la 500 de euro anul trecut. Odată cu majorarea prețului la Pixel 8, este posibil să îl vedem depășind această cifră.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Google va lansa varianta mai ieftină a telefoanelor Pixel 8 și 8 Pro. Cu ce avantaje vine noul model