Lectură de un minut

04 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Glovo le permite utilizatorilor aplicației să își aleagă artistul preferat la Summer Well

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Glovo, unul dintre cei mai importanți jucători din lume pe zona de livrare din mai multe categorii, livrează și muzică. Platforma le permite utilizatorilor aplicației posibilitatea de a-și alege artistul preferat și de a-l vedea la festival, într-un concert acustic, potrivit unui comunicat de presă.

 

Astfel, în perioada 4 - 8 august 2021, toți utilizatorii din București și împrejurimi care intră în aplicația Glovo îți pot vota artistul preferat pe care îl vor putea vedea la ediția Summer Well de anul acesta în cadrul unui concert special, susținut de Glovo.

Artiștii dintre care utilizatorii pot alege sunt Dl Goe, Jurjak și We Singing Colors, iar cel care va primi cele mai multe voturi va susține un concert cu durata de 45 de minute, pe 14 august, la Summer Well, pe o scenă special amenajată în zona de activare Glovo.

Glovo operează pe piața din România de peste trei ani, timp în care peste 70 de milioane de produse au fost livrate de către aproximativ 28.000 de curieri înscriși în București și provincie.

Glovo este o aplicație de livrare din mai multe categorii și una dintre cele mai importante platforme de livrare din lume. Fondată în Barcelona, în 2015, compania operează în Europa de Sud-Vest, Europa de Est și Africa Subsahariană. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot cumpăra, colecta și trimite oricând orice produs în orașul lor.

Summer Well 2021 va avea loc în perioada 12-15 august pe Domeniul Știrbey din Buftea. Această ediție este reprogramarea celei din vara lui 2020. Astfel, bilete deja achiziționate vor fi valabile pentru ediția din 2021.

Summer Well este un festival Orange. Ediția de anul acesta va include, pe lângă o scenă secundară, instalații de artă, expoziții, street food și multe alte noutăți pregătite special pentru The Limited Edition.

Citeste si:
Românii, pe primul loc în lume la comenzi de flori pe Glovo, de 8 martie
Românii, pe primul loc în lume la comenzi de flori pe Glovo, de 8 martie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Glovo le permite utilizatorilor aplicației să își aleagă artistul preferat la Summer Well