Lectură de 2 minute

02 Oct 2023 - Știri și Noutăți

[FOTO] Levi’s și Crocs au lansat o colecție capsulă. Cum arată încălțămintea căptușită cu denim

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Din 1853 și până în prezent, Levi Strauss & Co. s-a angajat să creeze denim de înaltă calitate și modele care au devenit sinonime cu generații întregi. Anul acesta Levi's sărbătorește cea de-a 150-a aniversare a blugilor 501, una dintre cele mai emblematice piese de îmbrăcăminte din lume. O parte a acestei sărbători este reprezentată de parteneriatul dintre Levi's și Crocs, un brand de încălțăminte renumit pentru modelele sale distinctive și confortabile. Aceste două mărci îndrăgite s-au unit pentru a combina confortul casual și designul de calitate într-o colecție capsulă Levi's x Crocs.

Sursa foto: Twitter

Primele două modele din colecție sunt o reinterpretare a saboților All-Terrain Clog de la Crocs. Fiecare pereche este căptușită în denim, cu cusături Sashiko, o tehnică tradițională japoneză de broderie. La fel ca blugii Levi's, pantofii prezintă eticheta roșie iconică pe pantoful drept și inserțiile de nasturi Levi's pe cureaua de la călcâi. În plus, un mic detaliu este un logo japonez în aceeași zonă.

De asemenea, fiecare pereche vine cu trei pandantive metalice Jibbitz, personalizate pentru această colaborare. Aceste două modele Crocs sunt disponibile în culorile Navy și Bone.

Cel de-al treilea model din colecția capsulă Levi's x Crocs este Classic Clog. Acesta prezintă un imprimeu tie-dye, inspirat de tehnica japoneză de vopsire Shibori. Caracteristicile speciale ale pantofului includ tălpi exterioare roșii și detaliul logo-ului Two Horse-Pull.

Pentru a încuraja exprimarea personală, această pereche de pantofi este însoțită de 8 brelocuri Jibbitz personalizate de Levi's, inspirate din arhivele grafice ale mărcii.

Colecția capsulă Levi's x Crocs a fost lansată pe 19 septembrie și este disponibilă pe levis.com și crocs.com. De asemenea, este disponibilă în anumite magazine Levi's și Crocs începând cu 21 septembrie.

Marca Levi's întruchipează stilul clasic american și stilul casual. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi's au devenit unele dintre cele mai ușor de recunoscut piese de îmbrăcăminte din lume, capturând imaginația și loialitatea oamenilor de generații întregi.

Citeste si:
Levi’s taie 42 de locuri de muncă de la sediul din Europa: planul companiei pentru următorii doi ani
Levi’s taie 42 de locuri de muncă de la sediul din Europa: planul companiei pentru următorii doi ani

Crocs, Inc. (Nasdaq: CROX) este un producător global de încălțăminte casual inovatoare pentru femei, bărbați și copii, care combină confortul și stilul. Printre mărcile companiei se numără Crocs și HEYDUDE, iar produsele sale sunt vândute în peste 85 de țări prin intermediul canalelor en-gros și direct la consumator.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  [FOTO] Levi’s și Crocs au lansat o colecție capsulă. Cum arată încălțămintea căptușită cu denim