Lectură de 3 minute

09 Mai 2024 - Știri și Noutăți

FOTO | Cum arată magazinele DAAR, cel mai nou brand TEILOR, cu bijuterii cu diamante create în laborator

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Grupul TEILOR anunță lansarea unui nou brand de bijuterii, DAAR, pe piața din România. Cu un portofoliu de produse centrat în jurul pieselor cu diamante create în laborator, DAAR propune bijuterii cu design modern tuturor celor care doresc o varietate de piese versatile. Clienții pot vizita primele magazine fizice DAAR deschise în București, Sibiu, Pitești, Craiova și Târgu Mureș, platforma de e-commerce: www.daar.ro, cât și conturile de Social Media. 
 

Sursa foto: DAAR

Cu o abordare fresh, brandul DAAR se adresează unui public larg, deschis către experiențe noi în materie de bijuterii. Atât prin design-ul magazinelor, cât și prin bijuteriile din portofoliul brandului, s-a urmărit crearea unui dinamism specific noilor generații.

Astăzi, 25 de ani mai târziu și cu peste 70 de magazine deschise, este momentul să facem încă un pas în întâmpinarea celor care ne împărtășesc pasiunea pentru bijuterii. Iar acest pas este DAAR - un brand de bijuterii modern, cu un portofoliu inovator, pentru cei care doresc să experimenteze o nouă abordare în domeniul bijuteriilor. Pentru ei am deschis, deja, magazine DAAR în cinci orașe de importanță strategică, precum și o platformă de e-commerce.

Florin Enache, Founder TEILOR Holding

Cu un portofoliu centrat în jurul bijuteriilor cu diamante create în laborator, noul brand propune o alternativă modernă, inovatoare. Devenind, an de an, tot mai populare, diamantele create în laborator oferă noi posibilități în materie de design (printr-o varietate mai mare de forme). În plus, reprezintă o opțiune mai accesibilă, având totodată aceleași proprietăți fizice, chimice și optice ca diamantele naturale.

Cu toate că nucleul noului brand este reprezentat de bijuteriile cu diamante create în laborator, acesta prezintă o varietate mare de modele în diverse stiluri. Astfel, DAAR propune bijuterii din aur de 14K cu diamante și alte pietre prețioase create în laborator, bijuterii din aur de 10K cu sau fără cristale zirconia, piese din argint sau oțel inoxidabil, în culori moderne și forme inspirate din stilul dinamic al consumatorilor. Totodată, noul brand va cuprinde în viitorul apropiat și bijuterii cu design unic, urmând să dezvolte colecții cu design in-house, la realizarea cărora își vor aduce contribuția experți de la prestigioase universități de artă din întreaga lume.

Design-ul magazinelor DAAR își propune să reflecte spiritul avangardist al noului brand printr-o abordare arhitecturală proaspătă și minimalistă, având o cromatică în tonuri pastelate. Astfel, conceptul DAAR este bazat pe stratificarea și echilibrarea unei energii cromatice calde, precum și pe includerea unor modele, mesaje interactive, elemente de afișare cinetică și a unei scheme de iluminare deosebit de complexă. Toate acestea compun o unitate armonioasă, orientată atât spre vizitatori, cât și spre produse.

Citeste si:
Teilor vrea să deschidă zece magazine DAAR, brandul de bijuterii cu diamante create în laborator, lansat în 2023
Teilor vrea să deschidă zece magazine DAAR, brandul de bijuterii cu diamante create în laborator, lansat în 2023

DAAR este prezent pe piața din România cu cinci magazine fizice deschise în centrele comerciale București Mall, Promenada Mall Craiova, Promenada Mall Sibiu, Shopping City Târgu Mureș și Argeș Mall (Pitești), dar și online, pe www.daar.ro.

Brandul de bijuterii DAAR, parte a Grupului TEILOR, prezintă un portofoliu centrat în jurul pieselor cu diamante create în laborator. Totodată, acesta oferă o diversitate mare de modele versatile și accesibile, de la bijuterii din aur de 14K și 10K, până la bijuterii din argint și oțel inoxidabil. DAAR este prezent pe piața din România cu cinci magazine fizice deschise în București, Sibiu, Pitești, Craiova și Târgu Mureș, dar și online, pe www.daar.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO | Cum arată magazinele DAAR, cel mai nou brand TEILOR, cu bijuterii cu diamante create în laborator