Lectură de 2 minute

26 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Flanco deschide două noi magazine în Arad și Bârlad și ajunge la o rețea de 160 de unități

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Flanco a deschis cel de-al doilea magazin al său din Arad, situat în Atrium Mall. La finalul lunii, pe 30 noiembrie, va avea loc și deschiderea magazinului din Bârlad, situat, de asemenea, într-un centru comercial, Bârlad Value Center, și al doilea la număr din oraș. Odată cu noile deschideri, retailerul ajunge la o rețea de 160 de puncte de vânzare, situate în 112 orașe ale țării. Investiția în cele două magazine s-a ridicat la o valoare de aproximativ 1,5 milioane lei.

Noile magazine din Bârlad și Bârlad au o suprafață de 450 de metri pătrați. Clienții au parte de reduceri speciale și de promoții cu ocazia deschdierii. În plus, începând cu data de 3 decembrie, clienții vor putea utiliza voucherele primite în cadrul programului “Rabla pentru electrocasnice”, profitând, simultan, și de ofertele de inaugurare.

“În ciuda dificultăților aduse de pandemie și de măsurile de restricție, pe tot parcursul anului am continuat să investim în magazine fizice cu potențial, în paralel cu consolidarea platformelor digitale, ajungând, astfel, la o rețea de 160 de puncte de vânzare. Deschiderea de magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, precum Atrium Mall și Bârlad Value Center, se înscrie în strategia noastră de dezvoltare, trasată în urma reevaluării rețelei de magazine fizice de la finalul anului trecut.

Cu produse pre-selectate pentru clienți, astfel încât aceștia să găsească la raft repere de calitate și best seller-uri, dar și servicii de finanțare diverse și posibilitatea de a ridica din magazin comanda online, cele două magazine aduc o experiență omnichannel cumpărătorului, la fel ca celelalte puncte ale rețelei”, spune Ionut Cîrstea, retail manager Flanco.

Cele două noi magazine Flanco vor fi deschise de luni până duminică, între orele 10-21, la adresele centrelor comerciale – Calea Aurel Vlaicu 10-12 (Atrium Mall Arad), respectiv, B-dul Republicii 320 (Bârlad Value Center).

„Rabla pentru electrocasnice” la Flanco

Flanco participă la noua sesiune, în curs de desfășurare, a programului guvernamental „Rabla pentru Electrocasnice” și oferă consultanță clienților săi în etapa de înscriere, în magazinele rețelei, precum și un ghid online al programului.

La fel ca în cazul ediției anterioare, procesul se va desfășura în mod etapizat: înscrierea în program prin crearea contului de utilizator (19-26 noiembrie), etapa I – selecția voucherelor pentru categoria mașini de spălat rufe, vase, frigidere și congelatoare (26 noiembrie – 2 decembrie), etapa II – selecția voucherelor pentru categoria televizoare, laptopuri, tablete (3-9 decembrie) și etapa III – selecția voucherelor pentru categoria aparate de aer condiționat, aspiratoare, uscătoare de rufe.

Flanco este un retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice. Cu un număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 160 de magazine, aflate în 112 orașe ale României.

Citeste si:
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko
Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România, își schimbă numele și devine Beko

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco deschide două noi magazine în Arad și Bârlad și ajunge la o rețea de 160 de unități