Lectură de 2 minute

07 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Flanco deschide noi magazine în țară și un magazin online în Ungaria, în 2022

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Flanco îÈ™i continuă strategia de expansiune, cu două noi deschideri de magazine, în Sibiu È™i RoÈ™iorii de Vede, ambele fiind inaugurate în cele mai noi parcuri de retail ale oraÈ™elor. De asemenea, retailerul de electronice È™i electrocasnice planifică să lanseze un magazin online È™i pe piaÈ›a ungară, în 2022.

Retailerul a deschis cel de-al doilea magazin al său din Sibiu, în Prima Shopping Center, cel mai nou centru comercial situat în zona de nord a municipiului, cu o suprafață de 650 mp.

În urmă cu o săptămână, retailerul a inaugurat cel de-al doilea magazin al său din RoÈ™iorii de Vede, poziÈ›ionat, de asemenea, într-un parc de retail recent deschis, Funshop Park RoÈ™iorii de Vede, cu o suprafață de 500 mp.

Parcurile de retail reprezintă o zonă de interes pentru noi, pe care am ales-o deseori, în ultimul an, pentru magazinele Flanco. Tipul acesta de galerii comerciale asigură un trafic ridicat, chiar È™i în contextul pandemic actual, în care se impun noi restricÈ›ii. Reunind, într-o zonă foarte accesibilă, magazine de primă necesitate È™i lanÈ›uri de hipermarketuri recunoscute – precum Kaufland, în Prima Shopping Center din Sibiu, ori Lidl, în Funshop Park RoÈ™iorii de Vede, reuÈ™esc să câÈ™tige rapid interesul cumpărătorilor, deci È™i pe al nostru”, spune DragoÈ™ Sîrbu, CEO Flanco Retail.

InvestiÈ›ia în cele două magazine s-a ridicat la o valoare de aproximativ două milioane de lei. Odată cu deschiderea celor două noi locaÈ›ii, 35 de persoane s-au alăturat echipei Flanco. Flanco îÈ™i extinde reÈ›eaua È™i în zonele cu trafic intens, fie că este vorba despre mall-uri, galerii comerciale sau zone stradale,

“BineînÈ›eles că au existat È™i situaÈ›ii în care am preferat centre comerciale sau zone stradale – piaÈ›a este foarte volatilă, iar obiÈ™nuinÈ›ele de consum diferă foarte mult de la oraÈ™ele mici la cele mai mari, de la o zonă a țării la alta È™i chiar de la o lună la alta. Singura constantă este adaptarea”, explică DragoÈ™ Sîrbu.

Retailerul are o reÈ›ea de 158 de magazine, aflate în 112 oraÈ™e ale țării È™i oferă clienÈ›ilor servicii de finanÈ›are avantajoase, precum cumpărături cu carduri de credit cu până la 40 de rate fără dobândă sau cumpărături în rate, direct în magazin, fără adeverinÈ›e.

Citeste si:
Flanco își schimbă denumirea. Retailerul va reamenaja toate magazinele până în 2026 
Flanco își schimbă denumirea. Retailerul va reamenaja toate magazinele până în 2026 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Flanco deschide noi magazine în È›ară È™i un magazin online în Ungaria, în 2022