Lectură de 2 minute

07 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Flanco deschide noi magazine în țară și un magazin online în Ungaria, în 2022

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Flanco își continuă strategia de expansiune, cu două noi deschideri de magazine, în Sibiu și Roșiorii de Vede, ambele fiind inaugurate în cele mai noi parcuri de retail ale orașelor. De asemenea, retailerul de electronice și electrocasnice planifică să lanseze un magazin online și pe piața ungară, în 2022.

Retailerul a deschis cel de-al doilea magazin al său din Sibiu, în Prima Shopping Center, cel mai nou centru comercial situat în zona de nord a municipiului, cu o suprafață de 650 mp.

În urmă cu o săptămână, retailerul a inaugurat cel de-al doilea magazin al său din Roșiorii de Vede, poziționat, de asemenea, într-un parc de retail recent deschis, Funshop Park Roșiorii de Vede, cu o suprafață de 500 mp.

Parcurile de retail reprezintă o zonă de interes pentru noi, pe care am ales-o deseori, în ultimul an, pentru magazinele Flanco. Tipul acesta de galerii comerciale asigură un trafic ridicat, chiar și în contextul pandemic actual, în care se impun noi restricții. Reunind, într-o zonă foarte accesibilă, magazine de primă necesitate și lanțuri de hipermarketuri recunoscute – precum Kaufland, în Prima Shopping Center din Sibiu, ori Lidl, în Funshop Park Roșiorii de Vede, reușesc să câștige rapid interesul cumpărătorilor, deci și pe al nostru”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail.

Retail jobs

Investiția în cele două magazine s-a ridicat la o valoare de aproximativ două milioane de lei. Odată cu deschiderea celor două noi locații, 35 de persoane s-au alăturat echipei Flanco. Flanco își extinde rețeaua și în zonele cu trafic intens, fie că este vorba despre mall-uri, galerii comerciale sau zone stradale,

“Bineînțeles că au existat și situații în care am preferat centre comerciale sau zone stradale – piața este foarte volatilă, iar obișnuințele de consum diferă foarte mult de la orașele mici la cele mai mari, de la o zonă a țării la alta și chiar de la o lună la alta. Singura constantă este adaptarea”, explică Dragoș Sîrbu.

Retailerul are o rețea de 158 de magazine, aflate în 112 orașe ale țării și oferă clienților servicii de finanțare avantajoase, precum cumpărături cu carduri de credit cu până la 40 de rate fără dobândă sau cumpărături în rate, direct în magazin, fără adeverințe.

Citeste si:
Flanco are un nou director de logistică
Flanco are un nou director de logistică
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco deschide noi magazine în țară și un magazin online în Ungaria, în 2022