Lectură de 2 minute

24 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Flanco deschide cel mai mare magazin din țară în Afi Ploiești

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Flanco a inaugurat astăzi cel mai mare magazin al reței, în centrul comercial Afi, din Ploiești. Magazinul are o suprafață totală de 2.000 mp și va servi atât ca punct de vânzare, cât și ca platformă logistică pentru produsele comandate online, fiind necesară o investiție de 2,5 milioane lei.

 

“Am decis să relocăm un magazin cu rezultate foarte bune – Flanco Afi Ploiești – într-un spațiu cu o suprafață mai mare și să îl transformăm în cel mai mare magazin al rețelei. Această schimbare se înscrie în strategia noastră de extindere în centrele comerciale cu trafic intens, în condiții de profitabilitate, dar urmărim, totodată, și o integrare perfectă online-offline, atât de necesară în condițiile actuale”, spune Ionut Cîrstea, retail manager Flanco Retail.

Magazinul Flanco Afi Ploiești este deschis de luni până duminică, între orele 10-22, la adresa centrului comercial – strada Calomfirescu nr. 2.

Activitatea din magazinul ca punct de vânzare și ca platformă logistică va fi realizată de o echipă formată din 30 de persoane, dintre care 25 consultanți. Noul magazin va beneficia de o gamă variată de articole și va pune la dispoziție nu doar oferte speciale, dar și toate instrumentele de creditare ale rețelei, precum: cumpărături cu carduri de credit cu până la 40 de rate fără dobândă, cumpărături în rate, direct în magazin, fără adeverințe.

“Flanco Afi Ploiești, cel mai mare magazin al rețelei, reprezintă încă o dovadă a integrării online-offline, pe care o urmărim de fiecare dată când este posibil. Întâi, prin crearea unui spațiu amplu, care îmbină vânzarea fizică și cea online, prin platforma dedicată organizării și expedierii comenzilor plasate pe flanco.ro.

Apoi, prin oferirea unei experiențe de cumpărare hibrid, care, în acest context pandemic, mai cu seamă în plin val patru, este utilă și preferată de mulți clienți, pentru că scurtează timpul petrecut în magazine. Astfel, datorită serviciului pe care l-am făcut disponibil în toată rețeaua – “Livrare și verificare produs direct în magazin” – clienții noștri își pot comanda produsul de oriunde doresc, urmând să îl ridice atunci când programul le permite, fără să mai aștepte curierul.

Un alt avantaj este acela de a beneficia, în continuare, de consultanța specialiștilor din magazine, care, împreună cu clientul, vor verifica produsul primit, tot procesul crescându-i acestuia încrederea în comenzile online și oferindu-i convingerea că a achiziționat ceea ce este mai bun, pentru el. În plus, transportul în magazin este gratuit”, spune Ovidiu Nicușan, director marketing Flanco retail.

Flanco este unul dintre cei ami dinamici retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice și electrocasnice, cu o rețea de 157 d emagaizne în cele mai importante zone comerciale din 111 orașe ale României și peste 1.5000 de angajați.

Citeste si:
Flanco își schimbă denumirea. Retailerul va reamenaja toate magazinele până în 2026 
Flanco își schimbă denumirea. Retailerul va reamenaja toate magazinele până în 2026 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Flanco deschide cel mai mare magazin din țară în Afi Ploiești