Lectură de 2 minute

13 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Ferrero lansează înghețata Nutella 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Ferrero anunță lansarea înghețatei Nutella, o noutate globală cu care compania va oferi pentru prima dată gustul iconic al cremei de ciocolată și alune în format înghețată.

Sursa foto: Pixabay

Anul acesta, Nutella împlinește 60 de ani de la înființare, fiind unul dintre cele mai apreciate branduri din Europa. Ferrero anunță lansarea înghețatei Nutella ca o noutate strategică care se adaugă la marea varietate de produse deja oferite de marcă, informează financialfood.es.

Se așteaptă ca sosirea noii înghețate Nutella să genereze mult interes. În acest sens, lansarea acestei inovații răspunde, de asemenea, unui volum foarte mare de solicitări din partea oamenilor din întreaga lume care au cerut dezvoltarea acestui produs, a subliniat compania.

Noua înghețată Nutella oferă o propunere surprinzătoare într-o cutie care combină trei straturi de Nutella cu gustul inconfundabil al înghețatei de alune și cacao. În ceea ce privește dispunerea ingredientelor în cutie, aceasta începe cu un strat gros de Nutella, iar imediat sub el începe înghețata de alune și cacao cu o textură fină și cremoasă, care este îmbogățită cu delicioasele urme de Nutella. La această combinație se adaugă vârtejuri și un nou strat de Nutella în mijlocul cutiei. În cele din urmă, înghețata are un strat suplimentar de Nutella în partea de jos, care oferă o închidere delicioasă datorită combinației de ingrediente și a gustului emblematic al cremei de cacao.

Nutella pe bază de plante, în curând în magazine

Între timp, prima Nutella pe bază de plante ar putea fi în curând pe rafturile supermarketurilor, potrivit cotidianului italian Corriere della Sera.

Ferrero a depus cererea pentru brevet pentru „Nutella Plant Based” la Oficiul Italian de Brevete, deschizând calea pentru o versiune vegană a popularei tartine de alune. Deși rămâne fidel aspectului și gustului său iconic, această nouă ofertă promite să răspundă cererii tot mai mari de alternative pe bază de plante.

Mișcarea vine în timp ce Ferrero se pregătește să sărbătorească cea de-a 60-a aniversare a produsului său emblematic anul acesta.

Piața de produse vegetale este înfloritoare în Europa, atingând vânzări de 5,8 miliarde de euro, în timp ce în Italia, această piață se ridică la valoarea de aproximativ 680 de milioane de euro, determinată în principal de vânzările de lapte vegetal.

Citeste si:
Karcher, brandul de produse profesionale de curățenie, anunță planuri de expansiune în România
Karcher, brandul de produse profesionale de curățenie, anunță planuri de expansiune în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ferrero lansează înghețata Nutella