Lectură de un minut

26 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Fashion House Outlet Pallady se deschide joi, 27 mai și angajează lucrători comerciali

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Al doilea centru Fashion House din România, situat în estul Capitalei, în zona Pallady, la ieșirea pe autostrada A2, se deschide joi, 27 mai, începând cu ora 12:00, anunță compania.

Articol actualizat joi, 27 mai:

Noul outlet, un proiect de peste 12.000 de metri pătrați, va găzdui peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante și aproximativ 300 de locuri de parcare, pe care vizitatorii le vor putea folosi gratuit.

Printre brandurile care vor fi prezente se numără Puma, Killtec, Tom Tailor, Lee Cooper, Triumph, Otter, Sizeer, Ecco, Colin’s sau US Polo Assn.

În prezent, centrul comercial, dezvoltat de Liebrecht & wooD Group, caută lucrători comerciali pentru magazinele de fashion și încălțăminte și restaurante fast-food și șefi de magazin. Peste 100 de noi locuri de muncă au fost create prin deschiderea primei faze, următoarea etapă de dezvoltare, și ultima, urmând să aibă loc în 2022.

Fashion House Pallady, dezvoltat în urma unei investiții de peste 25 de milioane de euro, trebuia să se deschidă pe 25 martie, dar evenimentul a fost amânat.

Fashion House Group este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outleturi la nivel european. Portofoliul de proiecte realizate include șase centre outlet Fashion House în Polonia, România și Rusia.

Citeste si:
Mai e loc de încă un mall în București? Interviu cu CBRE România
Mai e loc de încă un mall în București? Interviu cu CBRE România

Primul centru outlet Fashion House s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet Fashion House pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți, în trei unități din România și Rusia, cu o suprafață totală de aproximativ 70.000 mp. În București, grupul mai are un centru comercial, în Militari, deschis în decembrie 2008.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fashion House Outlet Pallady se deschide joi, 27 mai și angajează lucrători comerciali