Lectură de 2 minute

08 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Fashion Days a actualizat lista locațiilor disponibile pentru donarea de haine

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Fashion Days a anunțat care sunt punctele de colectare unde clienții pot dona hainele pe care nu le mai poartă. Retailerul online mută containerele de colectare la o perioadă de două-trei luni pentru a fi disponibile pentru cât mai multe persoane. Până în acest moment, peste 105.000 kilograme de articole au fost donate în întreaga țară. 

Persoanele interesate să doneze au centre de colectare disponibile în mai multe orașe din țară: București, Brașov, Cluj, Constanța, Timișoara, Ploiești, Sibiu, Iași, Baia Mare, Focșani, Bacău, Craiova, Brăila, Pitești, Arad, Suceava, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Oradea, Galați și Vaslui.

În București, clienții pot dona articole în mai multe puncte OMV: OMV 1 București, pe Bulevardul Iuliu Maniu 390-400, Sector 6, OMV 2 București, Șoseaua Olteniței 2, sector 4 și OMV 3 București, Bulevardul Nicolae Grigorescu nr.2, Sector 3.

Din noiembrie 2020, alături de agenția de publicitate Leo Burnett, Fashion Days a implementat întregul proces logistic de donații: de la amplasarea a nouă containere special amenajate, apoi colectarea, sortarea, igienizarea și până la transportul donațiilor către Banca de Bine, inclusiv suport financiar în trimiterea acestora către beneficiarii finali.

Campania de CSR #donationdays, lansată de Fashion Days anul trecut odată cu Black Friday, este o inițiativă ce încurajează donarea hainelor nepurtate, de care nu mai avem nevoie, către persoane și familii aflate în nevoie din întreaga țară.

Banca de Bine este principalul partener al campaniei. Banca de Bine este o organizație non-profit ce are în grijă numeroase comunități și familii nevoiașe către care direcționează recurent donații de articole vestimentare, încălțăminte, rechizite, articole pentru casă și jucării. În funcție de solicitări și nevoi, în fiecare săptămână se donează către noi comunități, iar până în acest moment au fost acoperite toate județele României.

Fashion Days a ajuns pe locul trei pe piața din România în zona de fashion, fiind la doar 3% distanță de gigantul H&M și de Inditex, a spus Robert Berza în cadrul conferinței anuale Fashion Days.

Citeste si:
Copiii, atrași de importanța mediului înconjurător: TOP cărți despre ecologie și sustenabilitate
Copiii, atrași de importanța mediului înconjurător: TOP cărți despre ecologie și sustenabilitate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Fashion Days a actualizat lista locațiilor disponibile pentru donarea de haine