Lectură de 2 minute

28 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Farmec lansează Gerovital Kids: ce conține noua gamă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Farmec, producător român de cosmetice, se extinde pe nișa produselor dedicate îngrijirii copiilor și lansează Gerovital Kids, o gamă completă de îngrijire a copiilor și bebelușilor.   

Sursa foto: Farmec/Facebook

Gama vine ca o completare a cremei Petrini, blândă cu pielea bebelușilor și apreciată pentru efectul calmant asupra iritațiilor care pot apărea în zona scutecului, care a înregistrat o creștere medie anuală de până la 14% în ultimii cinci ani.

Gerovital Kids cuprinde 12 produse, structurate pe trei categorii de vârstă, în funcție de nevoile specifice ale copiilor și de particularitățile fiecărui moment de îngrijire începând din primele zile de viață.

Vedetele noului portofoliu sunt produsele de tip spumă, delicate cu pielea copiilor și a bebelușilor.

Gama este ușor de recunoscut la raft datorită simbolului distinctiv, Oița – personaj inofensiv, moale, asociat cu momentul somnului. Simbolul Oiței este integrat în identitatea vizuală a gamei în ipostaze diferite, specifice utilizării fiecărui produs.

Pentru nou-născuți, Gerovital Kids cuprinde cremele pentru zona scutecului Petrini și Petrini Forte, o spumă delicată pentru spălare și un ulei de îngrijire.

Pentru copiii mai mari au fost lansate două geluri de spălare pentru păr și corp, o pastă de dinți, o cremă hidratantă de față și corp și patru produse ingenioase de tip spumă – două săpunuri lichide – Fresh Energy și Berry Party și două spume de duș - Vanilla Puffs și Marshmallow.

Gama este ușor de identificat la raft și este disponibilă în toate supermarketurile, hipermarketurile, în rețeaua de magazine proprii Farmec și Gerovital, dar și online.

Citeste si:
Farmec a inaugurat încă un magazin. Câte unități vrea să deschidă până la finalul anului
Farmec a inaugurat încă un magazin. Câte unități vrea să deschidă până la finalul anului

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări. În luna iunie 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 10 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara, Iași şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec lansează Gerovital Kids: ce conține noua gamă