Lectură de un minut

29 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Farmec readuce pe piață o gamă de produse și adaugă alte două în portofoliul său

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Farmec, producător român de cosmetice, relansează gama Gerovital H3 Antiperspirante cu un nou concept grafic. Cele opt produse ale gamei sunt disponibile într-o serie de ambalaje noi și oferă eficiență sporită împotriva mirosurilor neplăcute și a petelor albe inestetice de pe haine, datorită ingredientelor naturale, cum sunt sărurile de aluminiu, citrofolul și vitamina E.
 

Sursa foto: Farmec

Relansarea gamei Gerovital H3 Antiperspirante vine în contextul planului de diversificare a portofoliului și al lansării de produse noi, pe care compania Farmec și-l asumă în fiecare an.

În plus, gama a fost extinsă cu două produse noi – Antiperspirantul Powder, cu un parfum floral de bergamote și portocale și Antiperspirantul Pink Heaven, cu note de frezie, măr și lăcrămioare.

Gerovital H3 Antiperspirante conține cinci produse cu arome plăcute – Passion, Powder, Pink Heaven, Fresh și Sensitive -, cu o formulă blândă, fără alcool, de tip emulsie, care protejează pielea axilelor și oferă o protecție de lungă durată împotriva mirosurilor neplăcute ale transpirației.

Iar pentru o protecție de până la 24 de ore, produsele Delights, Memories și Dreams integrează arome care evoluează treptat, de la note de vârf, spre cele de bază persistente și sunt create special pentru persoanele cu o transpirație abundentă.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări. În luna mai 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara şi 19 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Iași, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. La cele 27 magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză – magazinul Farmec din Baia Mare și magazinul Gerovital din Pitești.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec readuce pe piață o gamă de produse și adaugă alte două în portofoliul său