Lectură de 2 minute

11 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Farmec introduce serviciul Call&Collect: comanzi prin telefon și ridici produsele din magazine

Angela Alexandru

În perioada sărbătorilor de iarnă, producătorul român de cosmetice Farmec lansează serviciul Call&Collect și vine în întâmpinarea consumatorilor cu promoții pentru produse în casete cadou, disponibile atât în magazinele fizice Farmec și Gerovital, cât și pe platforma online.

"În fiecare an, dorim să răsplătim fidelitatea consumatorilor noștri prin acțiuni speciale, iar perioada sărbătorilor de iarnă este o ocazie în plus pentru a face asta. Fie că sunt în căutarea unui cadou pentru cei dragi, fie pentru ei înșiși, consumatorii vor găsi în oferta noastră multiple opțiuni pentru toate nevoile de îngrijire, deopotrivă pentru femei și bărbați. Noutatea pe care o introducem în acest sezon este serviciul Call&Collect. Clienții pot suna la magazinul cel mai apropiat pentru a primi recomandări de produse de la Consilierii în frumusețe Farmec și pot plasa comanda telefonic, urmând să ridice produsele împachetate din magazin, în intervalul orar stabilit în prealabil. Prin acest serviciu dorim să rămânem în contact cu toți clienții noștri, să le oferim în continuare cele mai bune soluții, din dorința de a îmbunătăți permanent întreaga experiență de cumpărături, mai ales în această perioadă dificilă.”, a declarat Liliana Popa, PR Manager Farmec.

Pachetele speciale de sărbători sunt disponibile sub forma a 14 tipuri de casete și borsete, ce includ produse de îngrijire din gamele Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Evolution, Gerovital Men, Gerovital Plant, Gerovital H3 Hyaluron C, Gerovital Tratament Expert și Aslavital Mineralactiv.

Până pe 20 decembrie, clienții beneficiază de reduceri de până la 30% la produsele din segmentul cosmeticelor de lux Gerovital Luxury și la dermatocosmeticele premium din gama Gerovital H3 Derma+ Premium Care.

Serviciul de împachetare cadou este oferit gratuit atât în magazinele fizice, cât și în cel online. În plus, până pe 27 decembrie, comenzile pentru pachetele speciale beneficiază de transport gratuit, iar membrii platformei online  primesc cadou un voucher în valoare de 15 lei care poate fi utilizat la cumpărături de peste 149 lei.

Citeste si:
Cât costă testele rapide antigen Covid-19: ce retaileri și farmacii le comercializează online

CITEȘTE despre Farmec, creștere în pandemie. Vânzările online, cu 105% mai mari în primul semestru

Disponibil exclusiv în magazinul online, Beauty Advent Calendar cuprinde 24 produse surpriză, câte unul pentru fiecare zi până la Crăciun.

Farmec S.A. Cluj-Napoca este producător de cosmetice cu capital 100% românesc. Compania comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări. În decembrie 2020, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec22 magazine Gerovital și un magazin online www.farmec.ro

Citeste si:
MyCLUB Auchan, în topul celor mai descărcate aplicații gratuite, la o săptămână de la lansare
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec introduce serviciul Call&Collect: comanzi prin telefon și ridici produsele din magazine