Lectură de 2 minute

25 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Farmec extinde gama de produse de îngrijire a părului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Gerovital Tratament Expert adaugă două noi produse cu acțiune complexă asupra scalpului și firului de păr. Valorile gamei sunt evidențiate de cea mai tânără campioană națională la echitație, Anne Marie Bontea, care a devenit cel mai nou ambasador Gerovital.

Sursa foto: Gerovital

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, extinde gama de îngrijire a părului Gerovital Tratament Expert cu subgrupa de densificare, formată din Șamponul Densificare Multi-Peptide și Serul Densificare Multi-Peptide.

Extinderea gamei este comunicată sub sloganul „Plin de viață. La fel ca tine”, printr-o campanie ce o are în prim-plan pe Anne Marie Bontea, cea mai tânără multiplă campioană națională la echitație, care se alătură brandului în calitate de ambasador.

Gerovital Tratament Expert este o gamă inovatoare, cu o tradiție de peste 15 ani. Noile produse de densificare cu Multi-Peptide acționează dual: protejează atât structura firului de păr, cât și sănătatea scalpului, având ca rezultat îngroșarea firului de păr.

Extensia gamei Gerovital Tratament Expert este comunicată sub egida performanței, a perseverenței și a încrederii în sine, caracteristici evidențiate în spotul de promovare a gamei de cea mai tânără campioană națională la echitație, Anne Marie Bontea.

Produsele din gama Gerovital Tratament Expert sunt disponibile în magazinele Farmec și Gerovital, online, în farmacii, magazine de proximitate și hypermarket-uri.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Brandul deține certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În luna septembrie 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 10 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara, Iași şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș.

Citeste si:
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi
DEICHMANN vinde pentru prima dată în România peste patru milioane de perechi de pantofi

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec extinde gama de produse de îngrijire a părului