Lectură de un minut

18 Jul 2023 - Știri și Noutăți

Farmec l-a numit pe Raul Ghirean în funcția de Director Economic

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Farmec, producător român de cosmetice, l-a numit pe Raul Ghirean în funcția de Director Economic. Cu o experiență profesională de peste 20 ani în domeniu, Raul Ghirean coordonează activitatea Departamentelor Financiar şi Contabilitate, asigurând eficientizarea operațiunilor în vederea stimulării performanței economico-financiare la nivelul întregii companii. 
 

Sursa foto: Farmec

Absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Raul Ghirean are o experiență cumulată de peste 20 de ani în poziții de conducere ale departamentelor financiare și contabile ale mai multor companii multinaționale, timp în care rolurile sale au vizat controlul, planificarea și raportarea financiară, precum și asigurarea unui management financiar performant.

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În luna iulie 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 10 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara, Iași şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. La cele 28 de magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză – magazinul Farmec din Baia Mare și magazinul Gerovital din Pitești.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Farmec l-a numit pe Raul Ghirean în funcția de Director Economic