Lectură de 2 minute

02 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Platforma online de cumpărături FAN Delivery se extinde în Iași și Brașov. Mobexpert s-a înscris

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

FAN Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă, lansată de compania de curierat FAN Courier, și se extinde începând de luna aceasta în municipiile Iași și Brașov. În mai puțin de șase luni de la lansare, FAN Delivery acoperă deja jumătate din cele mai importante zece aglomerări urbane din România.

Din 11 aprilie, serviciile FAN Delivery sunt disponibile în orașul Iași și localitățile învecinate - Miroslava, Valea Lupului, Valea Adâncă și Balciu. Locuitorii acestor zone au posibilitatea să comande produse de la Auchan, English Home și Noriel, ce le vor fi livrate la domiciliu în cel mai scurt timp.

Din 29 aprilie, FAN Delivery este prezentă și în orașul Brașov, precum și în Săcele, Sânpetru, Stupini și Ghimbav. Vendorii disponibili în aplicație în această zonă sunt Auchan, English Home, Noriel și Eagricultor - Piața Tractorul.

Livrarea se realizează în maximum 90 de minute de la plasarea comenzii, cu o taxă de transport de 1 leu în prima lună de după lansare.

Mobexpert s-a înscris în FAN Delivery

Lansată în noiembrie, platforma online FAN Delivery acoperă acum cererile clienților din cinci mari orașe din România – București, Cluj, Timișoara, Brașov și Iași. Recent, Mobexpert, unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de mobilier și produse home&deco din România, s-a înscris în platforma lansată de FAN Courier.

„FAN Delivery își menține strategia de dezvoltare accelerată în 2022, pe care am anunțat-o încă de la lansare și iată că în doar patru luni serviciile noastre au ajuns deja în cinci orașe mari din România. Am atins așadar jumătate din obiectivul de acoperire națională, prezența în 10 orașe asumată pentru anul în curs”, a declarat Dragoș Arnăutu, CEO FAN Delivery.

Persoanele care doresc să devină livratori o pot face rapid, accesând platforma, meniul “Înrolare livrator”. De asemenea, pentru a deveni vendor în aplicație, o companie trebuie să acceseze secțiunea ”Înrolare vendor”.

Vânzări de 10 milioane lei pentru FAN Delivery în primele 12 luni

Platforma de personal shopping își propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depășească 10 milioane de lei și o medie zilnică de 700 de comenzi.

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București

FAN Delivery, start-up lansat în decembrie 2021 de către FAN Courier, este o platformă de personal shopping accesibilă companiilor, mari și mici, care oferă produse și servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts și Electronice. În lista serviciilor nu va fi inclus serviciul de livrare produse preparate gătite – mâncare caldă. Până în prezent, serviciile FAN Delivery sunt disponibile în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Brașov.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Platforma online de cumpărături FAN Delivery se extinde în Iași și Brașov. Mobexpert s-a înscris