Lectură de 2 minute

15 Mar 2022 - Știri și Noutăți

FAN Delivery, platforma online de personal shopping lansată de FAN Courier, se extinde la Cluj-Napoca. Urmează Timișoara

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

FAN Delivery, platformă online de personal shopping cu livrare rapidă, lansată anul trecut de compania de curierat FAN Courier, își extinde, din martie, activitatea în Cluj-Napoca și zonele limitrofe, confirmând astfel strategia de dezvoltare anunțată în 2021. Prin intermediul aplicației FAN Delivery, clienții au acces la o gamă de produse, care vor fi livrate într-un interval de maximum 90 de minute. Până la sfârșitul anului, compania și-a propus să opereze servicii de livrare rapidă în 10 orașe mari din România, Timișoara fiind al treilea oraș unde se pregătește deschiderea.

Locuitorii municipiului Cluj-Napoca și cei ai zonelor limitrofe pot folosi serviciile FAN Delivery pentru a primi acasă produse de la Auchan, primul retailer înrolat ca vendor în platformă chiar de la lansarea serviciului la nivel național.

Auchan, partenerul FAN Delivery

Lista de vendori disponibili în Cluj-Napoca și zone limitrofe include pe lângă două magazine Auchan, piața digitală „Hermes by eAgricultor”, „My Geisha” și rețeaua de florării „Păpădie”, de asemenea, cu două unități. Taxa de transport în perioada martie-aprilie 2022 este de 1 leu și nu există limită de greutate.

„Ne menținem și accelerăm chiar strategia de dezvoltare în zece orașe, în acest an, următorul în care pregătim lansarea fiind Timișoara. Așa cum am anunțat la lansare, parteneriatul nostru cu Auchan România este unul strategic și se va aplica în fiecare oraș în care ajungem și în care compania are magazine”, a declarat Dragoș Arnăutu, CEO FAN Delivery.

20 de livratori în rețeaua FAN Delivery Cluj-Napoca

Pentru început, rețeaua FAN Delivery din Cluj-Napoca va funcționa cu 20 de livratori, care se vor deplasa cu biciclete, scutere și mașini și vor deservi și zonele limitrofe orașului, respectiv Florești, Baciu, Sânnicoară, Feleacu și Dezmir, în același interval de timp, de cel mult 90 de minute.

După primele două luni de la lansarea în București, în aplicația FAN Delivery erau înrolați 25 de vendori, urmând ca alți peste 30 să intre pe platformă în curând.

Platforma de personal shopping își propune ca, în primele 12 luni de activitate, să depășească 10 milioane de lei și o medie zilnică de 700 de comenzi.

FAN Delivery, start-up lansat în decembrie 2021 de către FAN Courier, liderul pieței de curierat din România, este o platformă de personal shopping accesibilă tuturor companiilor, mari și mici, care oferă produse și servicii incluse în categoriile listate: Supermarket, Local & Sănătos, Florărie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts și Electronice. În lista serviciilor nu va fi inclus serviciul de livrare produse preparate gătite – mâncare caldă.

Citeste si:
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 
Auchan a dat startul reducerilor de primăvară: ce produse găsești la ofertă și până când sunt disponibile 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FAN Delivery, platforma online de personal shopping lansată de FAN Courier, se extinde la Cluj-Napoca. Urmează Timișoara