Lectură de 2 minute

20 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Mega Mall aduce noi branduri locale și internaționale: iStyle, My Geisha, Calzedonia și Tezenis

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

În perioada octombrie – decembrie 2021, noi magazine de fashion, beauty și tehnologie au completat portofoliul centrului comercial Mega Mall, printre care iSTYLE, brandul de beauty My Geisha, brandurile de lenjerie Calzedonia și Tezenis. Sinsay s-a relocat într-un spațiu extins cu o suprafață de 1.200 mp, iar Jona a revenit cu un showroom mai spațios. Mega Mall și-a extins portofoliul cu patru noi magazine pentru familie, modă, design, artă.

Mega Mall a deschis magazinul iSTYLE, parte din cel mai mare lanț de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. iSTYLE Retail oferă gama completă de Mac, iPad, iPod, iPhone și Apple TV, împreună cu accesorii și software.

Centrul comercial a inaugurat magazinele Calzedonia și Tezenis, într-un spațiu de 214 mp, unde se găsesc colecții de lenjerie, articole vestimentare de purtat în casă, ciorapi și dresuri.

Lanțul de parfumeri și produse de îngrijire My Geisha, fondat de Denisa Tănase, și-a deschis o unitate în Mega Mall.

Sinsay în Mega Mall București

De acum, clienții Mega Mall pot vizita și magazinul Sinsay, brandul de fashion și home deco, redeschis într-un spațiu cu o suprafață de 1.200 mp. Magazinul pentru bărbați Jona a revenit într-un spațiu extins, unde clienții găsesc ținute pentru ocazii speciale, dar și încălțăminte și accesorii.

Mega Mall continuă programul Deschis: Pop-Up Shop

Mega Mall continuă programul Deschis: Pop-Up Shop prin inaugurarea a încă patru noi magazine și îi invită în continuare pe cei interesați să se înscrie în program. Parteneriatul cu Mega Mall le va oferi acces la facilități speciale, acces la clienți noi și expertiză din partea specialiștilor de retail și marketing Mega Mall.

Clienții Mega Mall sunt așteptați în noul magazin Sis Shoes, un brand specializat în articole de încălțăminte, în Basketball lab, un spațiu pentru antrenamente și divertisment dedicat pasionaților de baschet, dar și Divi Trees, magazinul de brazi artificiali pentru birouri, centre comerciale și chiar orașe. Mai mult, în spațiul Rembrandt Art Centre, un proiect de retail cu materiale pentru artă, grafică, arhitectură, hobby&craft, și se pot bucura de ateliere de creație pentru copiii și adulți.

Mega Mall este un centru comercial din București, inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe 5 niveluri și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe 7 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Citeste si:
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un bun vânzător. Dacă nu există cumpărător, nu există nici Laura Olaru
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un bun vânzător. Dacă nu există cumpărător, nu există nici Laura Olaru

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Mall aduce noi branduri locale și internaționale: iStyle, My Geisha, Calzedonia și Tezenis