Lectură de un minut

06 Apr 2021 - Știri și Noutăți

eMAG Genius atinge pragul de 100.000 de membri activi. Noi beneficii: livrare gratuită de la restaurantele din tazz by eMAG

Anca Olteanu

eMAG Genius a atins pragul de 100.000 de membri activi care se bucură de beneficii premium pe eMAG: transport gratuit, livrare rapidă și posibilitate de retur extins la 60 de zile,  la mai puțin de un an de la lansare.

Din luna februarie, o parte din beneficiile Genius se aplică și pentru oferte ale unor selleri din Marketplace, astfel că gama de produse care beneficiază de transport gratuit a crescut de la sute de mii la peste două milioane de produse.

Începând cu săptămâna aceasta, membrii Genius se pot bucura de un nou beneficiu: livrare gratuită de la cele peste 6.000 de restaurante prezente pe platforma de livrare tazz by eMAG pentru comenzile tazz în valoare de minimum 75 de lei.  

„Peste 100.000 de clienți eMAG au ales să facă parte din comunitatea Genius și să se bucure de o experiență premium de shopping. Clienții Genius au beneficii acum la peste 2 milioane de produse de pe eMAG și lucrăm constant pentru a pregăti noi surprize. Ne bucurăm astfel să anunțăm că extindem beneficiile programului către ecosistemul eMAG și, începând de săptămâna aceasta, clienții Genius pot comanda mâncarea preferată de la peste 6.000 de restaurante prezente pe platforma tazz by eMAG”, a declarat Andrei Șercanean, e-commerce director eMAG.

Serviciul Genius este disponibil în 13 orașe în care clienții pot comanda produse cu livrare gratuită în cele peste 1.000 de unități din rețeaua easybox.

Citeste si:
foodpanda: Românii au donat valoarea a peste 125.000 de porții de mâncare, la 5 luni de la integrarea ShareTheMeal în platformă

Companie românească fondată în 2001, eMAG activeaza in domeniul comerțului electronic din România.

Citește si: Tazz by eMAG mărește flota auto de livrare cu 100 de autoturisme noi prin serviciul de închiriere Autonom

 

Citeste si:
Vânzările eMAG au crescut cu aproape 50% în pandemie, iar compania vrea să angajeze 2.000 de persoane anul acesta 
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  eMAG Genius atinge pragul de 100.000 de membri activi. Noi beneficii: livrare gratuită de la restaurantele din tazz by eMAG