Lectură de un minut

27 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Element Industrial continuă dezvoltarea în Nord-Vestul Capitalei și investește 20 milioane euro în faza a doua a ELI Park 3

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul Element Industrial anunță o nouă investiție de 20 de milioane de euro, pentru extinderea cu încă 30.000 de metri pătrați a proiectului ELI Park 3, din zona Buftea-Chitila. Ferro România, divizia locală a grupului polonez, care comercializează echipamente sanitare și de instalaţii, a pre-închiriat aici o suprafață de 16.000 de metri pătrați.

„Păstrăm ritmul agresiv de dezvoltare și vom depăși în curând borna de 100.000 mp la ELI Bucharest North-West Hub”, a declarat Andrei Jerca, managing director, Element Industrial.

Ferro România activează pe piața echipamentelor sanitare și de instalații, comercializând produse precum baterii sanitare, sisteme de duş, rigole, sifoane, accesorii pentru baie, chiuvete, pompe, distribuitoare-colectoare sau robineţi. Compania va asigure distribuția pentru piața românească și zona de Sud-Est a Europei.

Faza a doua va fi livrată în trimestrul al patrulea 2022. În paralel, Element Industrial lucrează la o nouă fază a ELI Park Bucharest North West, 20.000 mp, lucrările fiind prevăzute să înceapă în a doua jumătate a acestui an. În aceeași zonă, dezvoltatorul a livrat anterior ELI Park 1, în suprafață de 50.000 mp.

Element Industrial este un jucător de pe piața spațiilor logistice, care dezvoltă o serie de proiecte sub brandul Eli Parks. Element Industrial este un joint venture între Element Group, fondat de Ionuț Dumitrescu, și D Craig Real Estate, divizia imobiliară a fondului de investiții D Craig Holding, controlat de Sacha Dragic. CEO-ul D Craig Real Estate este Anca Damour.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Element Industrial continuă dezvoltarea în Nord-Vestul Capitalei și investește 20 milioane euro în faza a doua a ELI Park 3