Lectură de un minut

13 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial începe proiectul logistic Eli Park Brăila și investește 25 de milioane de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial începe construcția parcului logistic Eli Park Brăila, care se va dezvolta în trei faze, având o suprafață brută de 50.000 de metri pătrați. Proiectul logistic, realizat cu o investiție de peste 25 de milioane de euro, este localizat pe un teren de 11 hectare din Zona Liberă Brăila. 

„Am primit de curând autorizația de construire pentru prima fază, de 10.000 mp, o opțiune excelentă pentru distribuție, producție sau logistică, cu acces direct la E584. Brăila are toate avantajele de care o afacere are nevoie: poziționare în nod rutiero-naval, forță de muncă, deschiderea dată de podul peste Dunăre”, a declarat Andrei Jerca, managing director, Element Industrial.

Conceptul de la Brăila este unul modular. Unitățile minime închiriabile pornesc de la 850 mp, fiecare fiind deservită de un dock și un drive-in, o zonă de birouri și locuri de parcare dedicate. Proiectul este localizat la intrarea în oraș, în imediata vecinătate a centurii și a Brăila Mall.

Parcul logistic Eli Park Brăila va fi construit la standarde de clasă A, iar viitorii chiriași vor beneficia de specificații tehnice precum:

  • înălțime liberă de depozitare de 10,5 m,
  • o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală,
  • spații de manevră pentru camioane (35 m truck court)
  • locuri numeroase de parcare.

Pentru fazele ulterioare sunt vizate și construcții personalizate tip built to suit.

Element Industrial este unul dintre jucătorii de pe piața spațiilor logistice, dezvoltând o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp, în București, Pitești, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Dezvoltatorul imobiliar Element Industrial începe proiectul logistic Eli Park Brăila și investește 25 de milioane de euro