Lectură de 3 minute

25 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Editura ACT și Politon a lansat pe piața locală bestsellerul „4 ore – CHEF”, al lui Timothy Ferriss

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Editura ACT și Politon a lansat în premieră în România bestsellerul internațional “4 ore – CHEF”, semnat de Timothy Ferriss, unul dintre cei mai cunoscuți autori de cărți de dezvoltare personală, antreprenor în serie și consilier pentru câteva dintre cele mai de succes companii din lume, precum Facebook, Twitter, Evernote sau Uber. Este a cincea carte din seria Tim Ferriss, publicată de editură, și cea de-a patra lansată în premieră în România.

“4 ore – CHEF” face parte din seria “4 ore” a autorului american, din care mai multe titluri au apărut pe listele de bestselleruri ale celor mai prestigioase publicații din SUA, precum New York Times, Wall Street Journal și USA Today. Acesta este al patrulea titlu al lui Timothy Ferriss lansat în exclusivitate de Act și Politon, în România, după “4 ore – Corpul”, “Instrumentele titanilor” și “Tribul Mentorilor: Scurte sfaturi de viață de la cei mai buni din lume”.​​​​​​

„Adevărata „rețetă” a cărții de față este următoarea: te învață cum să dobândești orice abilitate. Modalitatea pe care o aleg eu este gătitul. Da, te voi învăța cele mai flexibile tehnici ale școlii culinare folosind 14 feluri de mâncare alese strategic, toate conținând patru sau mai puține ingrediente și toate având nevoie între 5 și 20 de minute pentru pregătire (literalmente, 4 ore − chef). Însă am scris această carte pentru a face din tine un elev eminent în orice”, a spus Tim Ferriss.

„4 ore – CHEF”, editată într-un prim tiraj de 2.000 de exemplare tipărite, este o carte care, nu se adresează doar celor pasionați de gătit, ci tuturor oamenilor care își doresc să evolueze și să învețe mai ușor, să asimileze informații indiferent de domeniu.

„Nu am publicat până acum nicio carte pe care să n-o fi citit înainte și să nu-mi fi plăcut. Tim Ferriss este unul dintre cei mai cunoscuți autori din zona de dezvoltare personală, un om care a aplicat, în prealabil, în propria viață și carieră, sfaturile pe care le dă. Parcursul impresionat pe care l-a avut până la doar 41 de ani stă mărturie că aceste rețete pot să funcționeze senzațional. Dincolo de toate acestea, cred că avem cu toții ceva de învățat în cărțile lui, așa că am luat decizia de a-i aduce majoritatea titlurilor și în România, pe cele mai multe în exclusivitate”, a explicat Adrian Hoțoiu, fondator al Act și Politon.

Vânzările Act și Politon s-au majorat cu 20%

Reprezentanții Act și Politon estimează că vor vinde circa o pătrime din tirajul inițial până la finele lui 2021. „4 ore – CHEF” poate fi achiziționat direct de pe site-ul actsipoliton.ro, precum și în rețelele Cărturești, Libris, Elefant și pe site-ul eMAG. Toate pachetele care conțin cărțile lui Tim Ferriss, în diferite formate, sunt disponibile pe website-ul editurii cu o reducere de 20%.

Act și Politon a lansat 33 titluri în 2021, până în prezent, și are în plan publicarea altor 10, până la finalul anului. Vânzările editurii s-au majorat cu 20% față de primele trei trimestre din 2020.

Citeste si:
eMAG dă cumpărături de 10.000 de lei în 12 rate cu ajutorul HeyBlu, propriul IFN
eMAG dă cumpărături de 10.000 de lei în 12 rate cu ajutorul HeyBlu, propriul IFN

Editura ACT și Politon a fost fondată în 2014, de către antreprenorul român Adrian Hoțoiu, și publică majoritatea titlurilor în patru formate: tipărit, audiobook, eBook și eAudio (MP3). Până în prezent, ACT și Politon a lansat pe piață peste 250 de titluri, din domenii precum: dezvoltare personală, business, diete și sănătate, meditație, spiritualitate, dar și literatură.

Printre autorii recunoscuți la nivel mondial, publicați de ACT și Politon, se numără: Anthony Robbins, Brian Tracy, James Altucher, Larry Winget, Dr. Wayne W. Dyer, Dr. Joe Dispenza, Tim Ferriss, Steve Harvey, Ryan Holiday, Robin Sharma, Ray Dalio etc. În 2020, Editura ACT și Politon a înregistrat o cifră de afaceri de 4,73 milioane de lei, în creștere cu 63%, față de anul precedent.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Editura ACT și Politon a lansat pe piața locală bestsellerul „4 ore – CHEF”, al lui Timothy Ferriss