Lectură de 2 minute

16 Aug 2023 - Știri și Noutăți

Edenred și Asociația pentru Valori în Educație vor să dezvolte un Ghid de rețete sănătoase pentru școli

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Prin intermediul programului „Masă și clasă” dezvoltat de Asociația pentru Valori în Educație (AVE) și Asociația Școlilor Particulare (ASP România), în parteneriat cu Edenred România, 50 de directori de școli publice vor învăța să-și dezvolte competențe de management și leadership și vor primi informații și ghidaj care să-i ajute să atragă finanțări pentru optimizarea soluțiilor de servit o masă caldă în școli. 

Sursa foto: Unsplash

În acest scop, AVE și experții din rețeaua sa vor sprijini gratuit școlile să atragă fonduri cu care să își dezvolte capacitatea logistică, infrastructura, echipa sau calitatea nutrițională a meselor pe care le oferă copiilor.

În cadrul programului, școlile înscrise vor beneficia de:

  • Sprijin pentru creșterea capacității de a atrage resurse, forma echipe și dezvolta infrastructura necesară pentru asigurarea unei nutriții calitative pentru copii.
  • Creșterea abilității de accesare a fondurilor publice, europene sau oferite de fundații non-profit.
  • Acces la un ghid privind nutriția sănătoasă a copiilor, avizat de către nutriționiști, medici și autorități.

„Acest program se adresează școlilor din orice județ care se pot înscrie prin completarea următorului formular până pe 24 august. Vom avea o procedură de analiză a aplicațiilor primite si vom acorda atenție motivației școlilor care doresc să intre în proiect. Școlile pot afla mai multe informații de pe site-ul AVE”, a declarat Andreea Nistor, Director Executiv al AVE.

În cadrul programului, ASP România și Edenred vor dezvolta, în colaborare cu bucătari profesioniști, medici nutriționiști și specialiști în sănătate, un Ghid de rețete sănătoase pentru școli. Ghidul va deveni accesibil întregii rețele de unități de învățământ preuniversitar de stat și particulare, fiind disponibil gratuit în variantă online.

Edenred este lider de piață ca platformă digitală pentru servicii și plăți și este partenerul de zi cu zi la locul de muncă, conectând 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri prin intermediul a 950.000 de clienți corporativi în 45 de țări. Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (cardurile de masă), stimulente (carduri cadou, platforme dedicate angajaților), mobilitate (soluții multy-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări și vouchere de transport) și plăți corporative (carduri de plată virtuale). În 2022, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de aproximativ 38 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicații mobile, platforme online și carduri.

Citeste si:
Edenred se alătură Glovo: comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă
Edenred se alătură Glovo: comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Edenred și Asociația pentru Valori în Educație vor să dezvolte un Ghid de rețete sănătoase pentru școli