Lectură de 2 minute

28 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Edenred se alătură Glovo: comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Glovo și Edenred România anunță un parteneriat prin intermediul căruia beneficiarii celor 2 companii pot achita comenzile de mâncare cu cardul de masă Edenred.  

Sursa foto: Glovo

Cardul de masă Edenred poate fi folosit exclusiv pentru achitarea comenzilor de mâncare de la restaurantele eligibile din platforma Glovo. În momentul de față, beneficiarii cardului de masă Edenred se pot bucura de această facilitate la comenzi din peste 3000 de restaurante partenere la nivel național, Glovo fiind prezent în 75 de orașe din România.

Pentru a beneficia de noua opțiune, utilizatorii platformei trebuie doar să-și înroleze Cardul de Masă Edenred ca metodă de plată în platforma Glovo. Procesul de înrolare este simplu, beneficiarii cardului de masă folosind datele de logare Edenred. Odată înrolat, cardul de masă poate fi folosit pentru comenzile viitoare la restaurantele partenere Edenred și Glovo.

Parteneriatul Edenred România - Glovo promovează o inovație tech, ce permite integrarea completă emitent de carduri de masă-platformă-restaurante și răspunde nevoilor consumatorilor care pot alege aplicația multifuncțională de livrare pentru prânzul la birou, sau acasă.

Glovo este una dintre cele mai importante aplicații de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine. Fondată în 2015 la Barcelona, operează în 25 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Edenred este lider de piață ca platformă digitală pentru servicii și plăți și este partenerul de zi cu zi la locul de muncă, conectând 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri prin intermediul a 950.000 de clienți corporativi în 45 de țări. Edenred oferă soluții de plată cu destinații specifice pentru alimentație (cardurile de masă), stimulente (carduri cadou, platforme dedicate angajaților), mobilitate (soluții multy-energy, mentenanță, taxe de drum, parcări și vouchere de transport) și plăți corporative (carduri de plată virtuale). În concordanță cu misiunea grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility. Cei 10.000 de angajați ai Edenred se angajează să facă din lumea muncii un ecosistem conectat, mai sigur, mai eficient și mai responsabil în fiecare zi. În 2022, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de aproximativ 38 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicații mobile, platforme online și carduri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Edenred se alătură Glovo: comenzile la restaurante vor putea fi plătite cu cardul de masă