Lectură de 3 minute

16 Jan 2024 - Știri și Noutăți

DOUGLAS România se extinde într-un nou sediu, în Oregon Park

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

DOUGLAS România a ales Oregon Park ca reședință pentru noul său spațiu de birouri. Contractul de închiriere într-unul dintre cele mai 'verzi' ansambluri de clădiri de birouri din București a fost asistat de CBRE, lider global și național în investiții și servicii imobiliare comerciale.  

Sursa foto: Douglas România

Oregon Park, deținut de fondul de investiții Lion's Head, a obținut la finalul anului 2023 certificarea Well Health & Safety, un standard oferit de The International WELL Building Institute (IWBI) care recunoaște respectarea unui set de parametri de calitate.

Lion's Head Investments, constituită ca urmare a unui parteneriat între cea mai veche companie de asigurări de viață din Africa de Sud - Old Mutual și cel mai important grup de investiții imobiliare comerciale și rezidențiale din Bulgaria - AG Capital, a securizat ocuparea complexului în proporție de 100%.

Cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 70.000 de metri pătrați într-unul dintre principalele centre de birouri din București, zona Barbu Văcărescu, Oregon Park cuprinde trei clădiri de birouri premium de clasa A, fiecare cu 6 etaje, plus 3.000 de metri pătrați de spații comerciale și 12.000 de metri pătrați de spații verzi amenajate. Ansamblul deținut de Lion's Head are un angajament real față de sustenabilitate prin utilizarea tehnologiilor Zero Carbon, a sistemelor de construcție eficiente din punct de vedere energetic și a materialelor reciclabile.

Retailerul omnichannel de produse premium de înfrumusețare a deschis trei noi magazine în România în 2023 și își intensifică acum ritmul și activitățile în Europa Centrală și de Est. Având în vedere că extinderea rețelei de magazine va continua pe parcursul noului an, DOUGLAS își propune să își consolideze prezența în orașele mari și medii din țară.

DOUGLAS oferă o gamă de produse online cât și în aproximativ 1.850 de magazine. Sortimentul include parfumuri, machiaj, îngrijire a pielii, îngrijire a părului, accesorii, precum și servicii de înfrumusețare. În anul fiscal 2022/23, DOUGLAS a generat vânzări de 4,1 miliarde de euro și a angajat aproximativ 18.000 de persoane în întreaga Europă.

Lion's Head este proprietar și administrator de proprietăți comerciale profitabile de calitate și sustenabile în Europa Centrală și de Est, portofoliul actual incluzând active imobiliare în Bulgaria și România. În România, Lion's Head este proprietarul și administratorul Oregon Park, un complex de birouri de clasă A, compus din trei clădiri de 7 etaje, care oferă peste 70.000 mp de spații de birouri.

CBRE Group, o companie listată în Fortune 500 și S&P 500 cu sediul în Dallas, este firmă de servicii și investiții imobiliare comerciale din lume (pe baza veniturilor din 2022). Compania are peste 115.000 de angajați care deservesc clienți din mai mult de 100 de țări. În România, CBRE deservește o gamă diversă de clienți cu o suită integrată de servicii, inclusiv facilități, tranzacții și management de proiect; gestionarea proprietății; gestionarea investițiilor; estimare și evaluare de proprietăți; leasing imobiliar; consultanță strategică; vânzări de proprietăți; servicii ipotecare și servicii de dezvoltare.

Citeste si:
Britanicii de la DS Smith, care dețin două fabrici în România, preluați de o firmă americană pentru 6,79 miliarde de dolari în acțiuni
Britanicii de la DS Smith, care dețin două fabrici în România, preluați de o firmă americană pentru 6,79 miliarde de dolari în acțiuni

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  DOUGLAS România se extinde într-un nou sediu, în Oregon Park